GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρεμιέρα για τον πέμπτο κύκλο του House of Cards

Αν και η Ρόμπιν Ράιτ δήλωσε πρόσφατα ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τους έκλεψε πολλές ιδέες, εκατομμύρια τηλεθεατές έχουν πάρει ...


Αν και η Ρόμπιν Ράιτ δήλωσε πρόσφατα ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τους έκλεψε πολλές ιδέες, εκατομμύρια τηλεθεατές έχουν πάρει θέση στον καναπέ για την έναρξη του πέμπτου κύκλου της σειράς «House of Cards» η οποία μέχρι σήμερα έχει καθηλώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη, ενώ εκτόξευσε τη δημοτικότητα του ηθοποιού Κέβιν Σπέισι αλλά και της τηλεοπτικής του συζύγου Ρόμπιν Ράιτ.

Ο πολυαναμενόμενος πέμπτος κύκλος κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη στο δίκτυο Netflix και περιλαμβάνει 13 επεισόδια τα οποία θα μεταδίδονται ένα ανά εβδομάδα. Η είδηση είναι ότι στον κύκλο αυτό δεν συμμετέχει ο δημιουργός της σειράς, συγγραφέας και παραγωγός Μπο Γουίλιμον. Συγγραφείς του πέμπτου κύκλου είναι οι Μελίσα Γκίμπσον και Φρανκ Πουγκλίζ, βετεράνοι σεναριογράφοι οι οποίοι νιώθουν τον «Φρανκ» και την «Κλερ» μέλη της οικογένειάς τους.

Σύμφωνα με το τρέιλερ της σειράς που διένειμε η εταιρεία, στο νέο αυτό κύκλο θα παρακολουθήσουμε τη συνέχεια της προεκλογικής εκστρατείας μεταξύ του Φρανκ Άντεργουντ (Κέβιν Σπέισι) και του Γουίλ Κόνγουεϊ (Τζόελ Κίναμαν) ο οποίος διεκδικεί την ηγεσία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ενόψει των εκλογών. Ο προηγούμενος κύκλος διακόπηκε κατά τη διάρκεια των προκριματικών εκλογών στις ΗΠΑ. Ο Φρανκ και η Κλερ είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν με κάθε κόστος και είναι φανερό ότι δεν θα αφήσουν σε «χλωρό κλαδί» τον Κόνγουεϊ.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Κόνγουεϊ νευρικό και αγχωμένο μετά τις κινήσεις του αντιπάλου του Φρανκ, ο οποίος κινείται έξυπνα, στοχευμένα και χωρίς ενδοιασμούς. Καθώς στον προηγούμενο κύκλο είχαμε παρακολουθήσει τη δημοσίευση άρθρου σε μεγάλης κυκλοφορίας αμερικανική εφημερίδα για τις «ραδιουργίες» του Φρανκ, μένει να δούμε τώρα πώς αυτός θα μπορέσει να αντιστρέψει το αρνητικό για αυτόν κλίμα. Υπάρχει όμως και ο παράγοντας Κλερ η οποία περιμένει στη γωνία για να πάρει την εκδίκησή της από τον Φρανκ.

Στον νέο κύκλο θα δούμε και νέα πρόσωπα, ανάμεσά τους η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Πατρίτσια Κλάρκσον και ο Κάμπελ Σκοτ, κινηματογραφικός πατέρας του Πίτερ Πάρκερ στην ταινία «Amazing Spider-Man».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Corriere della Sera

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση