GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Iδιοκτήτρια έβαλε μπράβους να διώξουν τους ασυνεπείς ενοικιαστές!

«Έξωση» με τα όπλα και την βοήθεια γνωστού μπράβου επιχείρησε να κάνει η ιδιοκτήτρια ακινήτου στη Νίκαια στους κακοπληρωτές ενοικιαστ...


«Έξωση» με τα όπλα και την βοήθεια γνωστού μπράβου επιχείρησε να κάνει η ιδιοκτήτρια ακινήτου στη Νίκαια στους κακοπληρωτές ενοικιαστές της. Όταν ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί εντόπισαν τον συνεργό του, ενώ ο ίδιος είχε κρυφτεί στο πατάρι του διαμερίσματος της ιδιοκτήτριας του ακινήτου.

Το παράξενο περιστατικό εξελίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Νίκαια. Ένας άνδρας από το Πακιστάν και η σύντροφός του από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ενοικιαστές του ισόγειου διαμερίσματος της οικίας, κατήγγειλαν ότι η ιδιοκτήτρια έφερε στο σπίτι δύο εύσωμους άνδρες με το πρόσχημα να δουν το διαμέρισμα προκειμένου να το νοικιάσουν, γιατί εκείνοι δεν πλήρωναν τα ενοίκια.

Όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος», ο 34χρονος σωματώδης νονός της νύχτας, σύμφωνα με την καταγγελία του ζευγαριού, έβγαλε όπλο με το οποίο τους απείλησε. Όταν έφθασαν εκεί οι πρώτοι αστυνομικοί, το ζευγάρι τους υποστήριζε ότι η ιδιοκτήτρια έκρυβε τον οπλοφόρο στο διαμέρισμά της, ενώ η ίδια το αρνείτο. Έξω από το σπίτι μέσα σε αυτοκίνητο εντοπίστηκε και συνελήφθη ο συνεργός του. Η περιοχή είχε αποκλειστεί με τους αστυνομικούς να περιμένουν την εισαγγελική εντολή προκειμένου να ερευνήσουν το διαμέρισμα.

Μετά από κάποια ώρα η ιδιοκτήτρια έδωσε την έγκρισή της προκειμένου να ελεγχθεί η οικία της. Πράγματι στο πατάρι του σπιτιού εντοπίστηκε ο σωματώδης άνδρας και λίγο αργότερα και το κρυμμένο όπλο. Οι δύο άνδρες αλλά και η ιδιοκτήτρια οδηγήθηκαν στο τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο συγκεκριμένος νονός της νύχτας στις 6 Μαρτίου 2009 κατηγορήθηκε για θανατηφόρα σωματική βλάβη που προκάλεσε σε ιδιοκτήτη γνωστού κλαμπ στον Πύργο Αθηνών στους Αμπελόκηπους, ο οποίος είχε δεχθεί τα χτυπήματα του νεαρού, και πέθανε λίγες ώρες μετά στο νοσοκομείο από έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ο 34χρονος, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, με παρόμοιο τρόπο είχε ξυλοφορτώσει δέκα τουλάχιστον άτομα, σε τρία από τα οποία άφησε μόνιμα προβλήματα παραλυσίας κάποιου άκρου.

Τον Σεπτέμβριο του 2011 άγνωστοι είχαν επιχειρήσει να τον σκοτώσουν όταν κινούταν με αυτοκίνητο στη Λ. Αλεξάνδρας. Τον πυροβόλησαν χωρίς να τον τραυματίσουν ενώ εκείνος είχε διαφύγει πεζός εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση