GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έντονο ενδιαφέρον για επενδύσεις σε ελληνικές τράπεζες από την κινεζική ICBC

Σειρά σημαντικών επαφών με οικονομικούς παράγοντες, είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η ελληνική κυβερνητική αντιπροσωπεία κατά τη...


Σειρά σημαντικών επαφών με οικονομικούς παράγοντες, είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η ελληνική κυβερνητική αντιπροσωπεία κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψης στο Πεκίνο.
Από σήμερα, όπως ανακοινώθηκε, η Ελλάδα είναι μέλος της Ασιατικής Τράπεζας Επενδύσεων και Υποδομών (AIIB), η οποία δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Κίνας, ενώ εκδηλώθηκε έντονο κινεζικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα, αλλά και για την προοπτική συνεργασίας σε έργα υποδομών, τηλεπικοινωνιών και ενέργειας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, στη συνάντηση με την Βιομηχανική και Εμπορική Τράπεζα της Κίνας (Industrial and Commercial Bank of China, ICBC) -έναν τραπεζικό κολοσσό με πάνω από 500 εκατομμύρια πελάτες- εκδηλώθηκε έντονο ενδιαφέρον της τράπεζας για επενδύσεις στο ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, το οποίο μπορεί να ενισχύσει την αναπτυξιακή πορεία της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση