GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουσικός αυτοπυρπολήθηκε σε live μετάδοση στο Facebook

Μια νέα «μόδα» έχει αρχίσει και λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις... Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό, αυτό της αυτοκτονίας σε απευθείας ...


Μια νέα «μόδα» έχει αρχίσει και λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις... Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό, αυτό της αυτοκτονίας σε απευθείας μετάδοση από κάποιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έρχεται να προστεθεί σε άλλα παρόμοια συμβάντα που αναμφίβολα προκαλούν ερωτηματικά. 

Αυτή τη φορά, θύμα ήταν ο 33χρονος μουσικός Jared McLemore οποίος πήρε την ανατριχιαστική απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του μεταδίδοντας τα πάντα live μέσα από τη σελίδα του στο Facebook. Ο νεαρός «λούστηκε» με κηροζίνη έξω από το μπαρ στο οποίο εργαζόταν η πρώην αγαπημένη του, αφού πρώτα στήθηκε μπροστά από την οθόνη. Στο βίντεο, ο νεαρός κάθεται γυμνός από τη μέση και πάνω στο πάρκινγκ του μπαρ, στο Μέμφις του Τενεσί των ΗΠΑ - κάποια στιγμή φεύγει από το πλάνο και επιστρέφει κρατώντας ένα κόκκινο δοχείο... Δευτερόλεπτα πριν βάλει φωτιά, ένας άντρας αποπειράται να του αρπάξει τον αναπτήρα από το χέρι αλλά αποτυγχάνει. Ο 33χρονος, κατέληξε αργότερα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, εξαιτίας των σοβαρών εγκαυμάτων που υπέστη. 

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μίντια, (Fox Memphis), ο άντρας όντας φλεγόμενος προσπάθησε να τρέξει προς το μπαρ, ενώ θαμώνες έσπευσαν να σβήσουν τις φλόγες με όποιο μέσο μπορούσαν. Όπως μετέδωσε το WREG, αρχικά αρκετοί από τους θαμώνες θεώρησαν πως επρόκειτο για κάποια φάρσα. «Έμοιαζε σαν να είναι από ταινία.. Σαν να φορούσε κάποια ειδική στολή .. Αρκετός κόσμος θεώρησε πως πρόκειται για κάποιο αστείο», δήλωσε αργότερα ένας από αυτούς. Τη διάρκεια του περιστατικού, διεξαγόταν στο μπαρ μια live εμφάνιση συγκροτήματος όπου η πρώην κοπέλα του 33χρονου, η Alyssa Moore, εργαζόταν ως ηχολήπτης. 

Ο άτυχος κιθαρίστας ήταν γνωστός στην περιοχή του Μέμφις, ωστόσο είχε ιστορικό οικογενειακής βίας και είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει την Moore. Είχε συλληφθεί το 2016 για απόπειρα στραγγαλισμού της κοπέλας η οποία είχε δεχτεί ουκ ολίγες απειλές κατά της ζωής της. Η ίδια είχε καταφύγει στη δικαιοσύνη και είχε πετύχει ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του. 

 

 

 

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση