GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

LIVE: Η συζήτηση και η ψηφοφορία για τα μέτρα στη Βουλή

Με ομιλίες βουλευτών άρχισε και σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση του νομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας...


Με ομιλίες βουλευτών άρχισε και σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση του νομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας για το κλείσιμο της Αξιολόγησης.
Όπως ανακοίνωσε ο Δ΄ Αντιπρόεδρος του Σώματος της Ολομέλειας, Νικήτας Κακλαμάνης, στόχος είναι υπουργοί και βουλευτές να μιλήσουν έως τις 18:00, ώστε αμέσως μετά, τη σκυτάλη να πάρουν οι πολιτικοί αρχηγοί και στις 24:00 να ξεκινήσουν οι ψηφοφορίες επί της αρχής και των άρθρων του νομοσχεδίου.

6 σχόλια

  1. Κύριε Κασιμάτη με αγάπη... αλλά ...


    Είτε ΜΆΣ αρέσει Είτε ΔΕΝ ΜΆΣ ΑΡΈΣΕΙ το ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑ ΈΓΙΝΕ με τον Αμερικανόδουλο Μαριχουανάκια/Πειραγμένο Γιωργάκη ΕΊΣ ΓΝΏΣΕΙΝ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟΥ Κωστάκη!!!! Η Ηχηρή Σιωπή ΤΩΝ Συνταγματολόγων/Πρωκτολόγων Έδωσε ΤΗΝ Συγκατάθεση Τους Με την Μαφιόζικη Σιωπή Τους!

    Και εάν η Αμερικανοκίνητη Φασιστοειδής Χούντα ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΤΟ ΕΜΦΎΛΙΟ ΠΌΛΕΜΟ Καταστρέφωντας Τόσο Την Ελλάδα/Ελληνική Κοινωνία ΌΣΟ και Την Κύπρο (Το Βλέπουμε και Σήμερα) Η Σημερινή Μοντέρνα (Moderne Times) Ανθελληνική Χούντα Του Εικονικού Διεθνές Ναζιστοφασιστικού Κεφαλαίου που ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΤΟ 2009 ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΕΛΕΊΩΤΙΚΑ!
    Η Χ.Α. είναι του Συστήματος τσιπάκια/τσιράκια και όταν τελειώσουν την καταστροφή της Χώρας οι Αποικιοκράτες θα την εξαφανίσουν όπως ο Führer την SA! ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΡΌΛΟΣ ΤΌΣΟ ΤΗΣ Χ.Α. ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ!!!

    Ο ρόλος της Εκκλησίας του Θεανθρώπου του ΙΧΘΥΣ ΕΊΝΑΙ Ύποπτος έως Σατανικός/Ανθελληνικός! Και ΆΣ ΞΈΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΕΝΑ: ΤΟ ΜΑΣΤΗΓΙΟ ΤΟΥ ΙΧΘΥΣ Το Ίδιο Εκείνο που έδιωξε του έμπορους/τραπεζίτες Από Τον Οίκο/Εκκλησία/Ναό/Κοινωνία Του Πατέρα Του ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!! Και ξέρετε τι Σας περιμένει Εσάς!!! Και Δεν Σας βοηθούν Τίποτα ούτε Ιερά Λείψανα ούτε Λειτουργίες/Ευχέλαια Ούτε Λαμπάδες! Να είστε Σίγουροι γιαυτό Φαρισσαίοι!



    Ο Αρχηγός Ειμί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΗΧΟΣ είναι έξω Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που ελεγε για τους λογαριασμούς από της μίζες τηλεφωνικούς αριθμούς {BENIZEΛOS}... Φταίει ο Ελληνικός λαός ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ... Φταίει ο Ελληνας που τον έχει εν ζωή και βεβαία φταίει...

    Φταίνε οι ΆΤΙΜΟΙ πολίτικοι που είναι στην βουλή και Βεβαία και παίζουν το έργο [ΕΜΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΆΜΕ] ... Φταίει Η δικαιοσύνη που έκλεινε τα μάτια για 40 χρονιά και ΒΕΒΑΊΑ φταίει.. Ακούω και τον ΦΑΣΊΣΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΆΤΟ ΒΟΡΙΔΗ να λέει ότι θα φορολογηθούν ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ !!!! Όταν αυτός ο φασίστας έλεγε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 καλήμερα Ελλάδα στην Μαγδα την κοπέλα που μαζί με τον Παπαδάκη κάνει την εκπομπή Καλήμερα Ελλάδα όταν κυβερνούσαν με το ΠΑΣΟΚ να πουλήσει το πατρικό της σπίτι που ΚΛΗΡΟΝΌΜΗΣΕ από τους γονείς της άλλα για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ...ΔΗΜΌΣΙΑ ΤΑ ΈΛΕΓΕ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΥΤΟΣ..... ΝΑΙ αυτός ο φασίστας με τον άλλο φασίστα Βενιζέλο κλαίνε σήμερα για του πτωχούς!!!!!! Ο ΣΎΡΙΖΑ θα διαλύσει διοτι ήταν δειλός, ανίκανος, να τους κλείσει ΦΥΛΑΚΉ .. ΒΑΙΒΕΑ ήταν δύσκολο διοτι οι κατοχικές δύναμης πάντα προστάτευαν τους μαυραγορίτες και δοσίλογο τους..

    Πάμε τώρα στα οικονομικά -μαθηματικά που έμαθα εγώ και που θα έπρεπε να τους είχαμε ξεκα--θαρίσει...

    Σκεφτείτε το εξής: Εάν είχαν επενδυθεί ΜΌΝΟ 10.000 ευρώ από της εισφορές που έχετε δώσει στον ασφαλιστικό σας φορέα που ΠΆΝΤΑ θα είχαν αναπτυχθεί για 40 χρόνια ΑΠΌ τον κεντρικό τραπεζίτη με μέση απόδοση ανά έτος 8% [Στης ΑΓΟΡΕΣ] θα ήταν ΜΟΝΟ οι 10.000 ευρώ πάνω από 217.000 ευρώ στα 40 ΧΡΟΝΙΆ ...

    ΑΝ ΕΊΧΑΤΕ καταβάλει 20.000 ευρώ - διπλάσιο δηλαδή - τα 217.000 ευρώ στα 40 ΧΡΟΝΙΆ θα είχαν γίνει 434.000 χιλιάδες ευρώ...ΚΑΙ ερωτώ σε 40 χρόνια εργασιακού βίου υπάρχει εργαζόμενος να έχει καταβάλει ΜΌΝΟ 20.000 ευρώ !!!ΝΑ ΠΩΣ αγοράζουν τα ξένα ασφαλιστικά ταμεία την ΕΛΛΆΔΑ ;;;...ΝΑ ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΟΊ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝ ΖΩΉ... Θα πρέπει να κάνετε αντίσταση σε ΑΠΌ--ΚΌΜΜΑΤΑ με όποιο κόστος ΠΑΣΟΚ--με την μπούργκα της δημοκρατικής παράταξης...ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ...ΠΟΤΆΜΙ..
    ΚΑΙ ΣΎΡΙΖΑ... Το Κ.Κ.Ε είναι καλό να χειραγωγεί τους αγώνες...

    Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ και με την βούλα.. Αν θυμάστε είχαν φτιάξει γραφεία για να πουλάνε ΕΝΟΙΚΙΆΖΟΥΝ εργαζόμενους σε εργολάβους ΠΟΥ τους είχαν δώσει ακόμα και της καθαρίστριες σε εργολάβους η άγια οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ τους οποίους εργολάβους θα τους ΠΛΉΡΩΝΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΟΥΒΑΡΝΑΣ...

    Η ΕΞΈΓΕΡΣΗ ΣΕ ΛΊΓΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ και τότε ίσως μπουν οι βάσεις να ελευθερωθούν ΛΑΟΊ μαζί και ο Ελληνικός...

    Η ΕΚΛΟΓΕΣ ίσως σας εκπλήξουν διοτι τα λογισμικά θα τα ελέγχουμε ΚΑΛΆ

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν φορέσεις ή δεν φορέσεις γραβάτα άχρηστε τσίπρα, αλλά από τσίπρα ξετσίπωτο τι άλλο να περιμένεις από το να θέλει να πουλήσει για μαγκιά και το κατούρημα του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακούγωντας την ... "Βουλή ΤΩΝ Ελλήνων" τώρα, ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΏΞΕΙΣ... ΝΑΡΚΩΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ... ΗΘΩΝ ... ΝΑ ΣΥΛΛΆΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΈΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΤΩΝ κύριο των Οικονομικών!!!!

    Ούτε θέατρο του Σπαθάρη να είταν!!!

    ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΟΥ!!!

    ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΉ!!!!

    Μα μια κατάρα πάντα θα σε δέρνει Του ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ ο Πόνος Της Καρδιάς!!!


    Σκέτος Εμετός!!!!!


    Αυτά Είναι Η "Ελλάδα" Τους!!!

    Κρίμα ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΎΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΊΑ!!!!!

    ΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΆΡΑ ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΈΡΝΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ Ο ΠΌΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΆΣ!!!!

    18 Μαΐ 2017, 10:59:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακαλώ τον κύριο Τσακαλεμένο να μου εξηγήσει τα Νούμερα που ανάφερε στα εθνικά! Διότι δεν συμπίπτουν με τα Νούμερα τόσο του Αλέξη όσο και του Κυριακούλη! Διότι ακόμη και τα Νούμερα ανάμεσα στον Ελεξ και στον Κούλ ξανά ... Δεν συμπίπτουν!

    Εντέλη Έχω την Εντύπωση ΌΤΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΊΛΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!

    Γιαυτό υπάρχει αυτό το πρόβλημα τόσο στα Πολιτικά Νούμερα όσο και στα Αριθμητικά Νούμερα!!!

    ..... εντάξει.... ΝΟΥΜΕΡΑ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρακαλώ τον κύριο Τσακαλεμένο να μου εξηγήσει τα Νούμερα που ανάφερε στα εθνικά ελληνικά! Διότι δεν συμπίπτουν με τα Νούμερα τόσο του Αλέξη όσο και του Κυριακούλη! Διότι ακόμη και τα Νούμερα ανάμεσα στον Ελεξ και στον Κούλ ξανά ... Δεν συμπίπτουν!

    Εντέλη Έχω την Εντύπωση ΌΤΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΊΛΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!

    Γιαυτό υπάρχει αυτό το πρόβλημα τόσο στα Πολιτικά Νούμερα όσο και στα Αριθμητικά Νούμερα!!!

    ..... εντάξει.... ΝΟΥΜΕΡΑ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση