GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβάτης του αεροσκάφους των Malaysia Airlines ισχυρίζεται ότι έχει εκρηκτικά

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αυστραλιανές Αρχές που απέκλεισαν το αεροδρόμιο της Μελβούρνης. Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύονται...


Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αυστραλιανές Αρχές που απέκλεισαν το αεροδρόμιο της Μελβούρνης.
Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύονται στα διεθνή ΜΜΕ, αεροπλάνο της Malaysia Airlines επέστρεψε στη Μελβούρνη, αφού ένας επιβάτης προσπάθησε να εισέλθει στο πιλοτήριο, ισχυριζόμενος ότι είχε εκρηκτικά.
Το αεροπλάνο γύρισε πίσω αφού ο πιλότος "ειδοποιήθηκε από ένα μέλος του πληρώματος θαλάμου επιβατών ότι ένας επιβάτης προσπάθησε να εισέλθει στο πιλοτήριο", δήλωσε η Malaysia Airlines σε ανακοίνωσή της.
Σύμφωνα με μερικές αναφορές των μέσων ενημέρωσης που επικαλούνται τους επιβάτες, ο εν λόγω άνδρας κρατούσε μια συσκευή "ηλεκτρονικής συχνότητας" ή ισχυρίστηκε ότι είχε εκρηκτικά.
Η αεροπορική εταιρεία αναφέρει ότι η πτήση MH128 έχει προσγειωθεί με επιτυχία στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης και αυτή τη στιγμή αναμένει βοήθεια ασφαλείας.
Ο αερολιμένας έχει αποκλειστεί και όλες οι πτήσεις έχουν τεθεί σε αναστολή μέχρι την επόμενη ειδοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση