GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια ήταν η γυναίκα "φάντασμα" στις κερκίδες του Manchester Arena;

Σε σοβαρές καταγγελίες σχετικά με την ασφάλεια στον συναυλιακό χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, προχώρη...


Σε σοβαρές καταγγελίες σχετικά με την ασφάλεια στον συναυλιακό χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, προχώρησαν πολλοί γονείς που βρίσκονταν εκεί μαζί με τα παιδιά τους.

Μία μητέρα, η Dawn Waddy, αποκάλυψε πως οι υπεύθυνοι της συναυλίας απλά έλεγξαν τα εισιτήριά τους, αλλά όχι τις τσάντες τους.

Όπως ανέφερε η γυναίκα, βρισκόταν στο Μάντσεστερ Αρένα μαζί με την κόρη της Χόλι, όταν ο βομβιστής αυτοκτονίας παρέσυρε στο θάνατο δεκάδες ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και παιδιά.

«Περπατήσαμε προς τις θύρες που ήταν τα εισιτήριά μας. Σκάναραν τα εισιτήρια, αλλά δεν μας έλεγξε κανένας. Ουδέποτε έλεγξαν τις τσάντες μας. Ούτε σε μας, ούτε σε κανέναν άλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε μία ακόμη συγκλονιστική λεπτομέρεια. «Δίπλα μας καθόταν μία γυναίκα, η οποία έδειχνε πολύ νευρική όλη τη νύχτα. Κρατούσε ένα σακίδιο και το άφηνε συνεχώς κάτω, άλλαζε θέσεις και γενικά είχε πολύ ύποπτη συμπεριφορά.

Κοιτούσε συνεχώς προς το μέρος που τελικά έγινε η έκρηξη και άρχισε να χαμογελά πονηρά».Όπως αναφέρει η Waddy, ενημέρωσε έναν άνδρα σεκιούριτι για την περίεργη συμπεριφορά της γυναίκας, ο οποίος της είπε ότι θα την παρακολουθεί.

"Την παρακολουθούσαν διακριτικά αλλά ποτέ δεν έκαναν κάτι για αυτό", τόνισε και πρόσθεσε ότι "λίγα λεπτά πριν συμβεί η έκρηξη, η γυναίκα εξαφανίστηκε και δεν την ξαναείδαμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση