GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις υποτροφίες για μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master’s

Τρεις υποτροφίες ύψους 15.000 ευρώ η κάθε μία, για μονοετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών επιπέδου Master’s, για το ακαδημαϊκό έτος ...


Τρεις υποτροφίες ύψους 15.000 ευρώ η κάθε μία, για μονοετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών επιπέδου Master’s, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, σε χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (εκτός Ελλάδας), προκηρύσσει η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος - HELMEPA, τιμώντας τους αείμνηστους Γιώργο Π. Λιβανό, ιδρυτή της, καπετάν Βασίλη Κ. Κωνσταντακόπουλο, επίτιμο πρόεδρό της,και Σταύρο Νταϊφά, ιδρυτικό της μέλος.

Οι υποτροφίες είναι στους ακόλουθους κλάδους Ναυτιλιακές σπουδές, Περιβαλλοντικές επιστήμες και Ναυπηγική - Θαλάσσια Μηχανική και Τεχνολογία.

Δεκτοί ως υποψήφιοι είναι νέοι/ες μέχρι 27 ετών, οι οποίοι δεν λαμβάνουν υποτροφία από άλλη πηγή και είναι κάτοχοι πτυχίου Ελληνικού ΑΕΙ με βαθμό τουλάχιστον «Λίαν Καλώς» (7,5) δεόντως επικυρωμένο.

Επίσης, λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος απόκτησης του πτυχίου και η σειρά κατάταξης μεταξύ των αποφοίτων της σειράς τους, για την οποία θα πρέπει να προσκομίζεται σχετική βεβαίωση από τη Γραμματεία της Σχολής (πχ 15ος/η από 56), καθώς και η οικονομική τους κατάσταση.

Άλλες απαραίτητες προϋποθέσεις για την υποβολή αίτησης είναι η προσκόμιση:

1) βεβαίωσης αποδοχής από το ξένο πανεπιστήμιο.

2) πτυχίου ξένης γλώσσας ανάλογα με τη χώρα επιλογής για την πραγματοποίηση των σπουδών και συγκεκριμένα:

Αγγλικά:Proficiency of Cambridge ή TOEFL ή IELTS

Γαλλικά: Superieur III ή Sorbonne II

Γερμανικά: Mittelstufe III

Ιταλικά/ Ισπανικά: Superiore

3) συστατικών επιστολών δύο Καθηγητών του Α.Ε.Ι. από το οποίο ο/η υποψήφιος/α αποφοίτησε,

4) αντιγράφου εκκαθαριστικού σημειώματος οικ. έτους 2016, και

5) για τους άρρενες υποψηφίους, του πιστοποιητικού εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων ή αναβολής της στρατολογίας λόγω σπουδών.

Η αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν μέχρι 2 Ιουνίου 2017 στην Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος - HELMEPA, Περγάμου 5, Ν. Σμύρνη 17121 (τηλ. 210 9343088) με την ένδειξη της συγκεκριμένης Υποτροφίας για την οποία υποβάλλονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση