GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος στον κόσμο του MotoGP - "Έφυγε" ο Νίκι Χέιντεν

Για πέντε ημέρες πάλεψε πολύ σκληρά στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Τσεζένα, όμως η μάχη ήταν άνιση. Ο Αμερικανός Νί...


Για πέντε ημέρες πάλεψε πολύ σκληρά στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Τσεζένα, όμως η μάχη ήταν άνιση. Ο Αμερικανός Νίκι Χέιντεν, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του MOTO GP, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 35 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Θυμίζουμε ότι ο “Kentacky Kid” είχε χτυπηθεί σοβαρά από διερχόμενο αυτοκίνητο στις 17 Μαΐου την ώρα που έκανε ποδήλατο με τους φίλους του για προπόνηση, και από την πρώτη στιγμή οι θεράποντες ιατροί είχαν τονίσει πως υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, αλλά και τον θώρακα.

Ο Αμερικανός αναβάτης είχε αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής το 2006 με την Repsol Honda, τότε που βρήκε νικητής στη μάχη με τον Βαλεντίνο Ρόσι της Yamaha και πέτυχε τον μεγαλύτερο άθλο της αγωνιστικής του καριέρας.

Τα τελευταία χρόνια είχε στραφεί στα Superbikes- και πάλι με την Honda- και στο περσινό πρωτάθλημα μάλιστα είχε καταταγεί στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ το 2016 αντικατέστησε για έναν αγώνα τόσο τον Τζακ Μίλερ όσο και τον Ντάνι Πεντρόσα στο MotoGP.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση