GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά είναι τα must της γυναικείας καλοκαιρινής βαλίτσας

Με τις θερμοκρασίες να χτυπάνε ήδη τριαντάρια, μύρισε καλοκαίρι πριν καλά καλά τελειώσει η άνοιξη! Έχουμε ήδη μπει σε mode διακοπών και...


Με τις θερμοκρασίες να χτυπάνε ήδη τριαντάρια, μύρισε καλοκαίρι πριν καλά καλά τελειώσει η άνοιξη! Έχουμε ήδη μπει σε mode διακοπών και ανυπομονούμε να οργανώσουμε την πρώτη μας καλοκαιρινή εξόρμηση που θα συνεπάγεται δροσιστικές βουτιές, βόλτες σε κουκλίστικα σοκάκια, χαλαρά ποτά και cocktails σε open μπαράκια.
Για να είμαστε, ωστόσο, άκρως προετοιμασμένες πρέπει να οργανώσουμε την αποσκευή μας με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μην μας λείψει τίποτα όταν βρεθούμε στον προορισμό της επιλογής μας. Τι πρέπει, λοιπόν, να συμπεριλάβουμε σε αυτή; Δείτε παρακάτω κάποια must have αντικείμενα για τις πρώτες εξορμήσεις του καλοκαιριού που σίγουρα θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες και αυτή τη σεζόν.

Λουλουδένιο & φρουτένιο άρωμα από τα Hondos Center

hondoscenter2_edited
Η φρεσκάδα των καλοκαιρινών αρωμάτων δεν συγκρίνεται με τίποτα, γι αυτό στην αποσκευή σας πάντα πρέπει να έχετε ένα από αυτά. Στα Hondos Center, τον μοναδικό προορισμό shopping που αποτελεί το «σπίτι» των διασημότερων οίκων καλλυντικών παγκοσμίως, θα βρείτε μια τεράστια γκάμα για να επιλέξετε εκείνο το άρωμα που ανταποκρίνεται σωστότερα στο δέρμα σας.
Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι εδώ θα βρείτε τα πάντα αναφορικά με ομορφιά και περιποίηση, μακιγιάζ, εσώρουχα, μαγιό, τσάντες, υποδήματα, δερμάτινα είδη και είδη ταξιδίου, επώνυμη ένδυση και αξεσουάρ για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, επώνυμα ρολόγια και κοσμήματα, είδη σπιτιού και διακόσμησης.

Πληροφορίες

Ερμού 39, Αθήνα, 210 3722900, www.hondoscenter.gr, fb page: Hondos Center

Ένα αέρινο και stylish φόρεμα Haris Cotton

harriscotton_edited
Η νέα κολεξιόν της ελληνικής εταιρείας Haris Cotton για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017, εμπνευσμένη από τα πανέμορφα ελληνικά νησιά, αποτελείται από εξαιρετικής αισθητικής κομμάτια με φινέτσα και στυλ. Σχέδια με ρίγες και έντονα χρώματα, διάφορα τυπώματα και ημιπολύτιμες πέτρες γίνονται ο πόθος της σύγχρονης γυναίκας.

Πληροφορίες

Αδριανού 101, 111, & 136, Πλάκα, τηλ. 210 3227560, www.hariscotton.gr, fb page: Haris Cotton

Ένα πολύχρωμο αξεσουάρ - νεσεσέρ από το ελληνικό brand Anamnesia

anamnesia_edited
Βάλτε όσο περισσότερο χρώμα μπορείτε στην ζωή σας και τις καλοκαιρινές εξορμήσεις σας, επιλέγοντας κάποιο από τα πολύχρωμα αξεσουάρ - τσαντάκια του ελληνικού brand Anamnesia για όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα.
Με εμπνευσμένα σχέδια από φιγούρες της μυθολογίας και χαρακτηριστικά στοιχεία της ελληνικής παράδοσης, όλα τα προϊόντα του ελληνικού brand δίνουν ξεχωριστή διάσταση στο ελληνικό σουβενίρ και την έννοια του αναμνηστικού δώρου.

Πληροφορίες

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελ. Βενιζέλος, επίπεδο αναχωρήσεων, τηλ. 210 3533104, fb page: Anamnesia

Ένα αυθεντικό καπέλο Panama από τη Didw Boutique

didw3_edited
Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις συνεπάγονται έκθεση στον ήλιο, τόσο στην παραλία όσο και στις βόλτες μας στα ηλιόλουστα σοκάκια των προορισμών που επισκεπτόμαστε. Γι' αυτό απαραίτητο αξεσουάρ των εξορμήσεών μας αποτελεί πάντα ένα καπέλο.
Ποια καλύτερη επιλογή, λοιπόν, από ένα αυθεντικό καπέλο από τα φημισμένα σε όλο τον κόσμο καπέλα Panama, τα οποία συναντάμε σε μια μεγάλη γκάμα στη Didw Boutique, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, στην Πλατεία Μητροπόλεως;

Πληροφορίες

Αγίας Φιλοθέης 5, Πλατεία Μητροπόλεως, Πλάκα, τηλ. 210 3236459, fb page: Διδώ Athens
  • Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο www.greekguide.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση