GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Λαφαζάνης καταγγέλλει ότι του απαγορεύτηκε η είσοδος στη Βουλή

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης κατήγγειλε μέσω της ιστοσελίδας iskra.gr ότι του απαγορεύτηκε η είσοδος στη Βουλή. Σύμφωνα...


Ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης κατήγγειλε μέσω της ιστοσελίδας iskra.gr ότι του απαγορεύτηκε η είσοδος στη Βουλή.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα, αστυνομικοί σταμάτησαν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στην εξωτερική είσοδο της Βουλής και να του απαγόρευσαν την είσοδο με το αυτοκίνητό του.
Τι αναφέρει το iskra.gr
Έκπληκτος και αιφνιδιασμένος μας είπε ο Παναγ. Λαφαζάνης, είδε να τον σταματούν στην έξω είσοδο της Βουλής οι αστυνομικοί και να του απαγορεύουν να μπει στον χώρο με το αυτοκίνητο του.
Χρειάζεται ειδική άδεια ημερήσιας εισόδου, του είπαν με επιτιμητικό ύφος. Έχει βγει ειδική εγκύκλιος. Γιατί, τους ρώτησε χρειάζεται άδεια; Διότι στο γκαράζ υπάρχει αδιαχώρητο του απάντησαν!
Και ποιος δίνει αυτήν την ειδική άδεια, ρώτησε ο Λαφαζάνης;
Ο φρούραρχος της Βουλής απάντησαν!
Μάλιστα, καλά ακούσατε! Ο φρούραρχος δίνει άδεια εισόδου σε ένα πρώην βουλευτή πολλών θητειών και χρόνων και τώρα επικεφαλής ενός κόμματος που για έξι χιλιάδες έμεινε εκτός Βουλής, διαθέτει εκπροσώπηση στην Ευρωβουλή και αναπτύσσει διακριτή και αγωνιστική παρουσία στην Ελλάδα.
Πολύ φοβούμαι ότι με την ίδια εγκύκλιο, μας έλεγε ο Παν. Λαφαζάνης, δεν θα μπορώ να μπαίνω στη Βουλή χωρίς να έχω πάνω μου ταυτότητα, ενώ θα πρέπει να υποβάλλομαι και σε εξονυχιστικό σωματικό έλεγχο, αν και δεν απαιτείται και ειδική άδεια πεζής εισόδου από τον άρχοντα του σκότους κ. Φρούραρχο, συνήθως επιλεγμένο υπάλληλο, με πλήρη αξιοκρατία, του εκάστοτε κυβερνόντος κόμματος.
Κάποτε ήξερα ότι οι πρώην βουλευτές, όταν προσήρχοντο για οποιονδήποτε λόγο στην Βουλή, δεν ήταν μόνο καλοδεχούμενοι αλλά και τύγχαναν θερμότατης υποδοχής και θεωρούντο τιμώμενα πρόσωπα.
Οι καιροί φαίνεται άλλαξαν!
Κάποιοι θεωρούν ότι περιφρουρούν την “ασφάλεια” της Βουλής με το να καθιστούν προσβλητική έως απωθητική την είσοδο στους “πρώην’, σε διάκριση με τους νυν, έστω κι αν είναι επικεφαλής κομμάτων αλλά μη αρεστών των ιδίων και όσων αντιπροσωπεύουν από το βρώμικο προδοτικό μνημονιακό σύστημα, στο οποίο εσχάτως κάποιοι μεταπήδησαν μετά βαΐων και κλάδων.
Το επιχείρημα ότι ο χώρος του γκαράζ της Βουλής δεν επαρκεί είναι για ηλίθιους, αφού το γκαράζ είναι τεράστιο και σε αυτό έχει δοθεί δυνατότητα ελεύθερης στάθμευσης εκτός κάθε έλεγχου και στην “κουτσή μαρία” (αρκεί να είναι ημέτεροι).
Αν κάποιοι θέλουν να διαφυλάξουν την Βουλή θα έπρεπε να σταματήσουν τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, τα επείγοντα και κατεπείγοντα, τα νομ/δια των χιλίων σελίδων, τις έκνομες τροπολογίες της ντροπής που έρχονται βροχή σε κάθε νομ/διο, το κουρέλιασμα του κανονισμού της Βουλής και τους Συντάγματος, τη μετατροπή των βουλευτών σε άβουλους προνομιούχους μισθοφόρους των κομμάτων και του συστήματος και τα τόσα άλλα αναρίθμητα που έχουν μετατρέψει τη Βουλή σε κουρελόχαρτο και σε εξευτελισμένο, αναξιόπιστο και καταρρακωμένο “θεσμό”, απωθητικό, αν όχι και μισητό για την κοινωνία.
Όλα τούτα τα κατάγγελλε και τα πολεμούσε με πάθος ο Λαφαζάνης ως πάλαι ποτέ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό τον έτρεμαν όλες οι δεξιοπασοκικές κυβερνήσεις και οι υπουργοί τους.
Ο Λαφαζάνης, επίσης, τα βρόντηξε για τη μνημονιακή εξευτελιστική συνθηκολόγηση της κυβέρνησης αλλά και γιατί ποτέ δεν θα μπορούσε να ανεχθεί το εθνικό αντιπροσωπευτικό σώμα να εφαρμόζει, στο όνομα μιας ψευτο-Αριστεράς, πρακτικές χειρότερες και απ’ αυτές που είχαν εγκαινιάσει οι δεξιοΠασόκοι νεοδοσίλογοι.
Με δυο λόγια το κύρος και η εύρυθμη λειτουργία της Βουλής δεν διασφαλίζεται με καμιά παράδοση της Βουλής σε κανένα Φρούραρχο και σε κανένα αστυνομικό έλεγχο.
Έτσι αποκαλύπτεται ακόμα περισσότερο το σκληρό αυταρχικό και βαθιά αντιδημοκρατικό πρόσωπο της Βουλής, η οποία σε λίγο θα χρειάζεται τα ΜΑΤ μέσα στην αίθουσα για να λειτουργήσει.
Τα ΜΑΤ είναι το σύμβολο του συστήματος και χάρις στον εσωτερικό πόλεμο που αυτά έχουν κηρύξει στο λαό κυβερνάται αυτός ο τόπος.
Η δημοκρατία είναι τελειωμένη.
Και δεν χρειάζεται νεκροθάφτη για να θάψει το πτώμα της, που όζει.
Αυτή η δημοκρατία του ψεύδους, της νεοαποικιοποίησης και των αδίστακτων ολιγαρχών δεν πρόκειται να ταφεί.
Θα μείνει να σαπίζει ακήδευτη, μέχρι να μπορέσει αυτός ο λαός να βρει τη δύναμη, το θάρρος και την βούληση να ανατρέψει το σάπιο σύστημα που την συντηρεί και την κρατάει σε ψύκτη.
ΥΓ. Φοβόμαστε, όμως, ότι υπάρχει και ένας ειδικός λόγος που βγήκε η προσβλητική εγκύκλιος για τους πρώην βουλευτές.
Η εγκύκλιος ίσως να μην έβγαινε αν στους πρώην δεν συγκαταλέγετο ο Λαφαζάνης και οι άλλοι ομοϊδεάτες του, που έφτυσαν τον νεομνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ.
Αν θυμάστε ο Λαφαζάνης μαζί με Στρατούλη, Ήσυχο κλπ είχαν κρεμάσει πριν λίγο καιρό αντιμνημονιακό πανώ από το προαύλιο της Βουλής, πράγμα που έθιγε την (μνημονιακή) ιερότητα του χώρου και τους κανόνες “τάξης και πειθαρχίας” που θα πρέπει να τον διέπουν.
Αν θυμάστε, επίσης, ο Λεωτσάκος και ο Πετράκος είχαν πετάξει τρικ από τα θεωρεία της Βουλής καταγγέλλοντας τα κυβερνητικά φορολογικά αίσχη!
Μάλλον, λοιπόν, οι κλειδοκράτορες θέλησαν να αποσοβήσουν τέτοιες αποκοτιές για το μέλλον και ειδικά εν όψει της πραξικοπηματικής συζήτησης στη Βουλή του τέταρτου φρικτού μνημονίου.
Γι’ αυτό πιθανότατα έβγαλαν εσπευσμένα την εγκύκλιο. Στόχος ήταν ο Λαφαζάνης και οι καταραμένοι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ταράζουν τον κοινοβουλευτικό καθωσπρεπισμό και όχι οι πολιτικές αλητείες που οι ίδιοι πράττουν.
Μαζί, όμως, με τα ξερά, καίγονται και σε αυτές τις περιπτώσεις και τα χλωρά. Οι άλλοι πειθαρχικοί πρώην βουλευτές, που δεν φταίνε σε τίποτα!
Ο Λαφαζάνης πρέπει να εξαφανιστεί από παντού. Τον έχουμε εξαφανίσει, λένε, από τα μέσα ενημέρωσης, πρέπει να μη μπορεί να πατήσει το πόδι του και στη Βουλή, έστω και ως πρώην.
Τόσο, λοιπόν, τρέμουν την παρουσία ενός “ανθρώπου και ενός κόμματος, όπως η ΛΑ.Ε, που βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου” και που οι δημοσκοπήσεις τους δίνουν 1%; ‘Η μήπως;….

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση