GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Parlo, άρωμα Ιταλίας στο Νέο Ψυχικό

Αν ψάχνετε ένα καλό ιταλικό εστιατόριο, τότε σίγουρα αξίζει να περάσετε μια βόλτα από το Νέο Ψυχικό και να κάνετε μια στάση στο Parlo...


Αν ψάχνετε ένα καλό ιταλικό εστιατόριο, τότε σίγουρα αξίζει να περάσετε μια βόλτα από το Νέο Ψυχικό και να κάνετε μια στάση στο Parlo.

Ένα γευστικό στέκι που τιμά την κουζίνα της γείτονος χώρας και ξεχωρίζει για το ιταλικό του ταμπεραμέντο.

Με μια σύγχρονη ματιά και μοντέρνες παρεμβάσεις- πινελιές στις κλασικές συνταγές της ιταλικής κουζίνας, μας προσκαλεί σε έναν χώρο προσεγμένης αισθητικής για να δοκιμάσουμε εμπνευσμένα πιάτα που κάνουν τη διαφορά.

Τώρα που καλοκαίριασε, το Parlo βγάζει τραπέζια στην περιποιημένη αυλή του, που είναι ό,τι πρέπει για χαλαρό γεύμα με την παρέα ή με την οικογένεια.

Πρωταγωνιστές του καταλόγου, δεν θα μπορούσαν παρά να είναι οι αγαπημένες συνήθειες των Ιταλών, pizza και pasta δηλαδή, οι οποίες ωστόσο συμπληρώνονται από γευστικά antipasti, δροσερές σαλάτες, ριζότο και κάποια κυρίως πιάτα.

Ανάμεσα τους ξεχωρίζουμε τα τσιπς πατάτας με τρουφέλαιο και παρμεζάνα, τη σαλάτα με προσούτο Πάρμας, βινεγκρέτ σύκου, γκοργκονζόλα και αχλάδι, τις παπαρδέλες με κοτόπουλο, μανιτάρια πορτομπέλο και κρέμα μαύρης τρούφας και το ριζότο με καπνιστό χοιρομέρι, θυμάρι και φινόκιο.

Από τις πίτσες, η Salumaio (ντομάτα, ποικιλία ιταλικών αλλαντικών και παρμεζάνα) και η Smashing Pumpkin (γλυκιά κολοκύθα, μοτσαρέλα, τσορίθο και γκοργκοντζόλα) θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς, ενώ η ταλιάτα black angus με σοταρισμένες baby πατάτες απευθύνεται στους λάτρεις του κρέατος.

Στα συν η ενημερωμένη wine list με επιλεγμένες ετικέτες, ποιοτικό house wine καθώς και περίπου 15 επιλογές σε παγωμένη μπύρα από διάφορες περιοχές του κόσμου.

Πληροφορίες
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη- Σάββατο: 18.00- 00.00, Κυριακή 13.00- 18.00
Αδριανείου 25Α & Βεάκη, Νέο Ψυχικό
Τηλ. 213 0365719
Fb page: Parlo

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση