GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έκανε το καλύτερο photobomb σε τουρίστες

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι ένας χαρούμενος άνθρωπος. Ο 69χρονος ζει τη δόξα, απολαμβάνει την άνεση που του χαρίζουν τα πλούτη και πρ...


Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι ένας χαρούμενος άνθρωπος. Ο 69χρονος ζει τη δόξα, απολαμβάνει την άνεση που του χαρίζουν τα πλούτη και προσφέρει αστείες στιγμές στους (άσημους) συνανθρώπους του. Ο σταρ του Εξολοθρευτή, δε μπορούσε να αντισταθεί και πόζαρε μπροστά από ένα γκρουπ τουριστών, μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, «χαλώντας» την ομαδική φωτογραφία που ετοιμάζονταν να βγάλουν.
Ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, βρέθηκε στο Παρίσι για διακοπές και ενώ βρισκόταν πάνω στο ποδήλατό του αποφάσισε να κάνει photobombing σε ανυποψίαστους πολίτες. Φορώντας γυαλιά ηλίου, σορτσάκι και σακάκι παραλλαγής, ο διάσημος καλλιτέχνης ήταν μάλλον αγνώριστος όταν μπήκε μπροστά από το φακό την ώρα της φωτογραφίας.
Αργότερα ανέβασε το καρέ στο instagram και τους ευχαρίστησε που τον άφησαν να εισβάλλει στη φωτογραφία τους, χωρίς εκείνοι να γνωρίζουν ποιος ήταν ο διάσημος εισβολέας. Ο  Σβαρτσενέγκερ ταξίδεψε στην πόλη του φωτός προκειμένου να βραβευθεί από τον Φρανσουά Ολάντ.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση