GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

PLANET Fitness and More: Με ποια γυμναστήρια σταματά τη συνεργασία

Τη λύση της συνεργασίας της με γυμναστήρια που λειτουργούσαν με franchise, ανακοίνωσε η αλυσίδα PLANET Fitness and More. Όπως ανακοίν...


Τη λύση της συνεργασίας της με γυμναστήρια που λειτουργούσαν με franchise, ανακοίνωσε η αλυσίδα PLANET Fitness and More.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, από τις 5 Ιουνίου, πέντε από τα γυμναστήρια του δικτύου της PLANET Fitness & More, τα οποία λειτουργούν με δικαίωμα δικαιοχρησίας (franchise), δεν θα ανήκουν πλέον στον Όμιλο.

Πρόκειται για τα γυμναστήρια που φέρουν το σήμα της Planet Fitness and More στις περιοχές Άνω Πατήσια, Κάτω Πατήσια, Κυψέλη, Γαλάτσι και Χολαργό, τα οποία δεν λειτουργούν σύμφωνα με το μοντέλο και τα ποιοτικά πρότυπα του δικτύου ως προς τις υπηρεσίες, τις εγκαταστάσεις, το ανθρώπινο απασχολούμενο δυναμικό και την ακολουθητέα τιμολογιακή πολιτική.

Είναι αυτονόητο ότι οι ενεργείς συνδρομές των μελών στα παραπάνω πέντε γυμναστήρια, δεν επηρεάζονται και τα μέλη τους μπορούν να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις των γυμναστηρίων αυτών, υπό τη νέα επωνυμία και διοίκηση, για όσο διαρκεί η υφιστάμενη συνδρομή τους, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Παρόλα αυτά, η PLANET Fitness and More στα μέλη αυτά, που τίμησαν με την επιλογή τους το όνομά της, δίνει τη δυνατότητα, για το υπόλοιπο της συνδρομής τους, να μεταφερθούν σε όποιο από τα έντεκα – μέχρι σήμερα - γυμναστήρια της αλυσίδας επιθυμούν, χωρίς επίσης καμία οικονομική επιβάρυνση.

Από τον Απρίλιο του 2012, η PLANET Fitness and More, κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αθλούμενου κοινού, τιμώντας την επιλογή του, επεκτείνοντας το δίκτυό της, δημιουργώντας και εφαρμόζοντας νέα φιλοσοφία, βασικοί πυλώνες της οποίας είναι η ποιότητα στις υπηρεσίες, στις εγκαταστάσεις και στο ανθρώπινο δυναμικό, πάντα σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

«Σε μια καθημερινότητα που επιτάσσει περισσότερο από ποτέ να φροντίζουμε την υγεία και την ευεξία μας, στα PLANET Fitness and More, θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την αλυσίδα των γυμναστηρίων μας, έχοντας όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε δίπλα μας και πάντα σε προτεραιότητα χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητά των υπηρεσιών και την φιλοσοφία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση