GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Play off: Η ΑΕΚ θέλει να τα φέρει... τούμπα στην Τούμπα

Οκτώ μέρες μετά τον τελικό Κυπέλλου, η ΑΕΚ ξανασυναντά τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στην Τούμπα για την πρεμιέρα των play offs (20:30, Nova...


Οκτώ μέρες μετά τον τελικό Κυπέλλου, η ΑΕΚ ξανασυναντά τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στην Τούμπα για την πρεμιέρα των play offs (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Πέρα από την όποια διάθεση… εκδίκησης υπάρχει για τον τρόπο που χάθηκε το τρόπαιο στο Βόλο, η «Ένωση» έχει τεράστιο αμιγώς αγωνιστικό κίνητρο. 

Ενδεχόμενη ήττα θα ισοδυναμεί με… καταστροφή, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» θα βρεθούν από την πρώτη αγωνιστική στο -5 από τον ΠΑΟΚ (που ξεκινά με 2 βαθμούς στην ειδική κατάταξη) και η κατάκτηση της πρώτης θέσης θα δυσκολέψει πάρα πολύ. Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ θέλει την πρωτιά στα play offs για δύο λόγους: πρώτον για να έχει την έστω και αμυδρή ελπίδα στο όνειρο που λέγεται Champions League και δεύτερον γιατί ακόμη κι αν αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο, θα παίξει απευθείας στα play offs του Europa League. Αντιθέτως, αν τερματίσει δεύτερη ή τρίτη στα play offs θα χρειαστεί να παίξει δύο προκριματικούς γύρους, ενώ αν είναι τέταρτη στα play offs θα παίξει τρεις προκριματικούς γύρους για να μπει στους ομίλους του Europa League. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει προσωρινά το 4-2-3-1 και να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3. Στη χθεσινή δοκιμή η μοναδική έκπληξη είχε να κάνει με το γεγονός ότι στην τριάδα του κέντρου δεν χρησιμοποίησε τον Γιόχανσον προτιμώντας τους Σιμόες, Αϊντάρεβιτς και Γαλανόπουλο. Πάντως στη διάρκεια του διτέρματος έριξε στη μάχη και τον Γιόχανσον, συνεπώς δεν υπάρχει σαφής εικόνα για τις προθέσεις του. Αυτές που δεν φαίνεται να αμφισβητούνται είναι οι υπόλοιπες θέσεις: Ανέστης στο τέρμα (με μια μικρή πιθανότητα για Μπάρκα), στην άμυνα Γκάλο δεξιά, Ντίντακ αριστερά, Τσιγκρίνσκι και Βράνιες στόπερ και στην επίθεση Μάνταλος αριστερά, Χριστοδουλόπουλος δεξιά και Αραούχο στην κορυφή. 

Υπενθυμίζεται πως εκτός αποστολής έμειναν οι Βάργκας και Ροντρίγκες. Πέρα από τους παίκτες που υπολογίζονται για την ενδεκάδα, στην αποστολή βρίσκονται οι Μπάρκας, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα και Αραούχο.

Πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση