GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοντέλο του Playboy φωτογραφήθηκε σε ιερό βουνό και προκάλεσε οργή

Ένα μοντέλο του Playboy κατάφερε να αναστατώσει τους ντόπιους όταν πόζαρε γυμνή στο ιερό βουνό των Μαορί, στη Νέα Ζηλανδία. Η 25χρονη...


Ένα μοντέλο του Playboy κατάφερε να αναστατώσει τους ντόπιους όταν πόζαρε γυμνή στο ιερό βουνό των Μαορί, στη Νέα Ζηλανδία. Η 25χρονη Jaylene Cook, αποφάσισε να πετάξει τα ρούχα της ώστε να νιώσει «ελευθερία και δύναμη» έπειτα από πεζοπορία 12 ωρών στην κορυφή του όρους Taranaki. 

Πίσω από τη φωτογραφία, «κρύβεται» ο φίλος της Josh Shaw, 27 ετών, ο οποίος αφού τράβηξε το καρέ το ανέβασε στο Instagram - η Jaylene έχει πάνω από 295.000 followers. Η κίνηση αυτή ωστόσο, προκάλεσε την οργή των νεοζηλανδών.  

«Είναι σαν να βγάζει κάποιος γυμνή φωτογραφία στη βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό» σχολίασε στο BBC ο εκπρόσωπος των Μαορί Dennis Ngawhare. «Είναι μέρος ιερό και μια τέτοια κίνηση είναι εντελώς ακατάλληλη».

«Ο κόσμος μπορεί να νομίζει πως είναι μόνο χώμα και πέτρες οπότε πώς μπορείς να δείξεις έλλειψη σεβασμού;» σχολίασε ο Ngawhare.

Για τους Μαορί όμως, το ηφαίστειο θεωρείται χώρος ταφής του προγόνου της φυλής τους και θεωρείται και το ίδιο «ρίζα» τους.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση