GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζήμερος: Ακόμα και στα 50€ θα φτάσουν οι συντάξεις, αν δεν βάλουν «μαχαίρι» στο Δημόσιο

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ο Θάνος Τζήμερος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι συντάξεις θα συνεχίζουν να...


Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ο Θάνος Τζήμερος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι συντάξεις θα συνεχίζουν να μειώνονται, αν δεν μπει «ψαλίδι» στον δημόσιο τομέα και δεν αλλάξει η φορολογική πολιτική.
«Όσο περιμένουμε από μια οικονομία “νεκρή” να βρει χρήματα, για να τα δώσουμε στους συνταξιούχους, τότε αυτός που φορολογείται για το μη εισόδημα θα πουλήσει ό,τι έχει στο σπίτι, τα κοσμήματα, τα έπιπλα, για να φορολογηθεί, για να δοθούν στους συνταξιούχους, για να μην υπάρχουν μειώσεις», είπε ο Πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», και πρόσθεσε:
«Αυτό έχει ημερομηνία λήξης. Δεν είναι μακριά ο χρόνος, μπορεί να είναι σε 4-5 χρόνια, που οι συνταξιούχοι θα παίρνουν 100 ευρώ, γιατί οι φορολογούμενοι δεν θα έχουν να δώσουν τίποτα, γιατί αυτοί που παράγουν κανονικά θα έχουν φύγει ή θα έχουν σταματήσει να παράγουν, γιατί η φορολογία καθιστά την επιχειρηματική δραστηριότητα ασύμφορη».
«Όσο οι κυβερνήσεις δεν παίρνουν τις αποφάσεις που θα δυσαρεστήσουν την κομματική τους πελατεία, για να πάρει μπρος η μηχανή, οι συντάξεις συνεχώς θα μειώνονται. Δεν είναι η τελευταία μείωση και λυπάμαι που το λέω», σημείωσε.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι συντάξεις μπορούν να φτάσουν τα 50 ευρώ, αν οι κυβερνήσεις δεν αποφασίσουν να αλλάξουν πολιτική και φιλοσοφία, να κόψουν από το Δημόσιο και να αλλάξουν τη φορολογική τους πολιτική.
Ακούστε το ηχητικό:

1 σχόλιο

  1. Εσύ δεν δούλευες σαν μάγειρας και λαντζιέρης στας "κουζίνας" των τατζικοκλεφτών στην Γερμανία; Πάντως τόσο τα Σκατοκυπατζίδικα όσο και άλλοι ξέρουν τον πραγματικό εργοδότη σου! Αλλά ευτυχώς που είσαι στα αποκιοκρατικά Σκατά και το παίζεις πολιτικός, στην Γερμανία θα σε είχαν μπουζουριά! Καλό Χαφιέ από Κωλ..... χαφιέ των ξένων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση