GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κικίλιας: Το κακό είναι ότι τις καρπαζιές του ΣΥΡΙΖΑ τις τρώει η κοινωνία

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου...


Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι τις ήττες του ΣΥΡΙΖΑ τις χρεώνεται η ελληνική κοινωνία.
"Αν τις καρπαζιές τις έτρωγε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τελείωνε εκεί το θέμα ποσώς θα μας απασχολούσε στη ΝΔ. Το ότι τις δικές τους ήττες και καρπαζιές, που τρώνε τη μία πίσω από την άλλη δυστυχώς τις εισπράττει η χώρα μας πονά και μας ενοχλεί πολύ" είπε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και πρόσθεσε:
"Την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία και το ότι οι κύριοι που θα έσκιζαν τα μνημόνια και περήφανα θα έβγαζαν τη χώρα από τη λιτότητα και θα έδιναν παροχές 12 δισ. έχουν πάρει μέτρα λαιμητόμο 14,2 δισ. και ότι ο κ. Παππάς με τον κ. Τσίπρα έχουν κόψει ξανά μία έως τρείς συντάξεις και ένα μισθό, έχουν υπερφορολογήσει και έχουν πνίξει την ελληνική οικονομία είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να σηκωθεί έτσι εύκολα. Λίγο ντροπή δεν βλάπτει" .
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σημείωσε ότι : "Είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι. Ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο και τον τρόπο που θεωρούν ότι πρέπει να ζει και να κινείται η χώρα μέσα στην κρίση, πεθαίνοντας μέρα με τη μέρα και το όραμα που έχουμε εμείς για μία Ελλάδα δυνατή, η οποία θα μπορεί να σέβεται τους πολίτες της και να δίνει ευκαιρίες σε όλους. Άρα, είσαι υποχρεωμένος να κάνεις την αυτοκριτική σου και ακόμη περισσότερο να κοιτάξεις μπροστά και να βρεις λύσεις".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση