GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση κατέληξε στο απόλυτο μηδέν

Επίθεση στην κυβέρνηση πως μέσα σε δύο χρόνια μείωσε τις συντάξεις περισσότερο από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις εξαπέλυσε η Ντόρα ...


Επίθεση στην κυβέρνηση πως μέσα σε δύο χρόνια μείωσε τις συντάξεις περισσότερο από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Εγώ είδα μία συμφωνία η οποία είναι ακριβώς η ίδια την οποία κουβέντιαζαν από τον Δεκέμβριο του 2016. Δηλαδή, έξι μήνες διαπραγματεύεται η κυβέρνηση για να καταλήξει στο απόλυτο μηδέν, αποδεχόμενη τα πάντα και φέρνοντας μία τρομακτική επιβάρυνση στα κατώτερα εισοδηματικά στρώματα. Τα κατώτερα εισοδηματικά στρώματα, δηλαδή οι κοινωνικά αδύναμες ομάδες σήμερα είναι αυτές οι οποίες πληρώνουν το μάρμαρο κατά τρόπο βάρβαρο" είπε η Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης και βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:
"Όταν είσαι ένας συνταξιούχος των 600 ευρώ και χάνεις δύο συντάξεις από την κυβέρνηση η οποία κατηγορούσε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι μείωσε τις συντάξεις και φτάνει αυτή η κυβέρνηση μέσα σε δύο χρόνια να μειώσει τις συντάξεις παραπάνω από ότι όλες οι υπόλοιπες. Όταν η κυβέρνηση η οποία δήλωνε ότι θα δώσει την 13η σύνταξη κόβει σήμερα δύο συντάξεις, και τη 12η και την 11η, διότι όλοι ξέρουμε αριθμητική και όλοι ξέρουμε τι θα πει για έναν συνταξιούχο των 600 ευρώ να του κόβεις σήμερα τη σύνταξη και να του κόβεις και δια του αφορολόγητου μία δεύτερη σύνταξη."
Ερωτηθείσα για τις νέες προκλήσεις της Άγκυρας για την κυπριακή ΑΟΖ η κ. Μπακογιάννη απάντησε μεταξύ άλλων ότι "είναι μία εξαιρετικά αρνητική και ανησυχητική εξέλιξη. Είναι μία εξέλιξη την οποία αναμέναμε, αυτό το οποίο σήμερα χρειάζεται από ελληνικής και ελληνοκυπριακής πλευράς είναι πρώτον η απόλυτη συνεργασία Ελλάδας - Κύπρου και δεύτερον η άμεση κινητοποίηση όλων των συμμάχων σε Ευρώπη και ΝΑΤΟ και η ενημέρωση τους σε διπλωματικό επίπεδο για το τι αυτό πραγματικά σημαίνει".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση