GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άδωνις για τον Τσίπρα: Αλλάζει πολιτικές θέσεις με ταχύτητα πυρηνικής φυσικής

Στη στάση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο θέμα της ρύθμισης του χρέους, μετά την πρόσφατη συνεδρίαση του Eurogroup, αναφέρθηκε, μεταξ...


Στη στάση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο θέμα της ρύθμισης του χρέους, μετά την πρόσφατη συνεδρίαση του Eurogroup, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Με τον κ. Τσίπρα το μείζον είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις τι πραγματικά θέλει. Αλλάζει ταχύτητα στις πολιτικές του θέσεις με την ταχύτητα της κβαντικής φυσικής. Ξέρετε, στα κβάντουμ δεν ξέρεις ποτέ που θα βρίσκονται γιατί αλλάζουν συνεχώς θέση. Δεν τα βρίσκεις. Θέλει τελικά τη συμφωνία και είναι πρόθυμος να δεχθεί και την πρόταση του Σόιμπλε, όπως είπε το πρωί, ή θα απορρίψει την πρόταση Σόιμπλε, ότι κι εάν σημαίνει αυτό, που διέρρεαν το βράδυ. Εγώ δεν έχω καταλάβει», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Στο ερώτημα εάν μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης, την είσοδο της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ και τις αποκρατικοποιήσεις-ιδιωτικοποιήσεις θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες για την ελληνική οικονομία, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: "Αν πίστευα στ’ αλήθεια ότι μπορεί ο κ. Τσίπρας να γυρίσει την οικονομία, δεν θα ζήταγα εκλογές. Θέλω να σας το πω, γιατί το πιστεύω βαθιά μέσα μου, ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί. Γιατί δεν μπορεί, όχι γιατί δεν θέλει. ... Μνημόνια δύο ψήφισε, περικοπές στις συντάξεις ψήφισε, μείωση αφορολογήτου ψήφισε, άρα να γυρίσει αντιμνημόνιο δεν μπορεί. Μόνο αυτό μπορεί να κάνει, όμως το κόμμα του, η κυβέρνησή του, όλοι αυτοί τους οποίους έχει μαζί, είναι τέτοιας ποιότητας και τέτοιας ιδεολογίας που δεν θα του το επιτρέψουν".
Ακούστε το ηχητικό:

2 σχόλια

  1. Ο Alex μπέρδεψε το "Νάτο Νάτο πετιέται...." το τραγούδι (από τον Μπούντζο του Καραϊσκάκη) με το ΝΑΤΟ!

    Ρέ αυτό το παιδί όλα τα μπερδεύει στο μυαλό του! Μάλλον Σαυτόν ισχύει το ... "Στο θολωμένο Μου Μυαλό ο Κόσμος Είναι μια σταλιά Του λέω Αλλού και πάει Αλλού.....Τους Εφιάλτες τραγουδώ.....!"

    Μάλλον το θολομένο Μυαλό του Alex Είναι το πρόβλημα! Διότι συμβουλευτήκαμε Εγκαφαλολόγο/Προκτωλόγο και μας είπε ότι ΌΛΟΙ το ΊΔΙΟ πρόβλημα Έχουν από τον Κατσαριδιάρη έως Kyriakouli! Μάλιστα σε προχωρημένη κατάσταση το βλέπουμε στο .... άσπρισμα των ... μαλλιών - όπως του Πουλόπουλου της Δημοκρατίας- Μας είπε ο Ιατρός με ιδικότητα Εγκεφαλολόγου/Πρωκτολόγου!

    Μάλιστα κακές γλώσσες λένε ότι Αυτοί όλοι είναι οι Ληστές των Νοσοκομείων για να αποφύγουν τοις ιατρικές εξετάσεις-Διότι χωρίς ενδοσκόπια δεν μπορούμε να δούμε το πρόβλημα Τους!! Ακούγεται .... Φυσικό!!!!!

    Μάλιστα ο ειδήμονας Ιατρός της Εγκεφαλικής Πρωκτολογίας προτείνειη ως εναλλακτική για εξέταση στους Αυτούς Κυριούς ΕΝΑΝ ..... Ηλιακό Διαβαθμιστή Υγρασίας για Κάθετες Καλλιέργειες! Αυτός πρέπει να ξέρει κάτις τις!!!






    1.Υ.Γ. Ερε Ωρε τι γίνεται και βλέπουμε! Μέχρι και ο Τραμπολίνο (Τράμπ) απλώνεται.... με τα χέρια Του πάνω στον Αλέξη Μας! Όλοι το αγκαλιαζουνοχαϊδεύουν ΌΛΟΙ (εκτός Ο Ελληνικός Λαός δηλ. Εγώ!!!)! Από τους Νεκρόφιλους μέχρι ... Ντεμέκ Πλανητάρχες! Ερε τι έχει πάθει Αυτό το Παιδί! Και είτανε ... γ. γ. ΚΝΕ! ΤΈΤΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ!!! Η ΕΞΟΥΣΙΑ για την Αριστερά ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ όχι ... γλυφιτζουριάκες!!!


    2.Υ.Γ. Γιατί όταν Ακούω Από ΟΛΟΥΣ "Εξοδο στης Αγορές" μου έρχεται στο Νού Το Τραγούδι Του ΝΊΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ ΤΟ "ΜΆΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ" !!! Πόσο Εύστοχα Τα Λέει Το Αυτό Τραγούδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρέ μούργο μην χρεισιμοποιείς έννοιες και φράσεις που δεν κατέχεις!
    Πούλα κανένα βίπερ και μην ανακατεύεσε σε ξένα χωράφια! Βλάκα εεεεεεε Βλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση