GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαντάς: Καμία δημοκρατική χώρα δεν μπορεί να μην έχει απόλυτο μέτωπο απέναντι στην τρομοκρατία

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ο Χρήστος Μαντάς τοποθετήθηκε για την ανάρτηση του Ειδικού Γραμματέα τη...


Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ο Χρήστος Μαντάς τοποθετήθηκε για την ανάρτηση του Ειδικού Γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Φιλιππάκη στο Facebook σχετικά με τον Λουκά Παπαδήμο και τον Γιάννη Στουρνάρα.
"Θα είμαι απόλυτος, σε αυτά τα θέματα οφείλουμε να είμαστε απόλυτοι. Καμία δημοκρατική χώρα και πολιτεία δεν μπορεί να μην έχει απόλυτο μέτωπο απέναντι στην τρομοκρατία", ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:
"Συνεπώς, με βάση αυτό κρίνονται όλοι και ιδιαίτερα αυτοί που εκφράζουν δημόσιο λόγο και δεν είναι ανεκτό σε δημοκρατική πολιτεία, σε δημοκρατική λειτουργία να μπορούν να εκφέρονται τέτοιες απόψεις, αν μπορεί κανείς να τις χαρακτηρίσει απόψεις, οι οποίες οδηγούν σε άλλες σκέψεις. Δυστυχώς, ανοίγουν κάποια πεδία που μας φέρνουν σε πολύ - πολύ δύσκολες καταστάσεις. Απόλυτοι πρέπει να είμαστε απέναντι σε αυτό το ζήτημα. Απόλυτη καταδίκη. Ο δημοκρατικός διάλογος έχει πολλά άλλα θέματα να συγκρουστεί με βάση τις διαφορετικές πολιτικές απόψεις, αλλά σε αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτοι", σημείωσε ο κ. Μαντάς.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση