GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νίκος Σηφουνάκης για το νέο του βιβλίο

Τον πρώην υπουργό Νίκο Σηφουνάκη φιλοξένησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του ο Νίκος Χατζηνικολάου με αφορμή την έκδοση του βιβλίου...


Τον πρώην υπουργό Νίκο Σηφουνάκη φιλοξένησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του ο Νίκος Χατζηνικολάου με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του «Ίμβρος- Τένεδος: Από την Συνθήκη της Λωζάννης στη δραματική συρρίκνωση του Ελληνισμού».
Το βιβλίο του πρώην υπουργού προλόγισαν χθες οι Πρόεδροι των συλλόγων Ίμβρου και Τενέδου. Ενώ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου μίλησαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζίας, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.
"Το βιβλίο περιλαμβάνει σημειώσεις και επίσημα έγγραφα τα οποία είχε συλλέξει ο τελευταίος 'Επαρχος των δύο νησιών, ο Ιωάννης Παπουτσιδάκης την περίοδο '22 - ΄23...Αυτός ο εξαιρετικός δημόσιος λειτουργός μόνος του έκρινε σκόπιμο να αντιγράφει κάποια από τα μηνύματα τα οποία ελάμβανε και επιπροσθέτως να κρατά ένα ημερολόγιο. Μέσα από αυτό το ημερολόγιο το οποίο είναι τεκμηριωμένο, ο ίδιος καταγράφει τις αντιδράσεις των κατοίκων στην πληροφόρηση ότι τα δύο νησιά παραχωρούνται στην Τουρκία" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σηφουνάκης.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση