GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βορίδης: Αν γίνουν όλα όπως τα ελπίζει η κυβέρνηση απλώς θα έχουμε χάσει τρία χρόνια

Στην επόμενη ημέρα της ελληνικής οικονομίας, με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος στον Realfm...


Στην επόμενη ημέρα της ελληνικής οικονομίας, με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος στον Realfm 97,8 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στην ίδια συχνότητα και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
«Ας πάρουμε το ενδεχόμενο ότι όλα πηγαίνουν όπως τα λέει ο κ. Τζανακόπουλος ή όπως τα προαναγγέλλει ή όπως τα ελπίζει η κυβέρνηση. Στην περίπτωση αυτή απλώς θα έχουμε χάσει νομίζω τρία χρόνια. Γιατί γι’ αυτή τη δοκιμαστική έξοδο στις αγορές θυμίζω, ότι είχε γίνει το 2014, άρα απλώς τώρα πασχίζουν να την κάνουν το 2017, επομένως απλώς χάσαμε τρία χρόνια. Είναι τρία χρόνια ύφεσης, είναι τρία χρόνια μέτρων, είναι τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» είπε ο Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ και πρόσθεσε:
«Εγώ να ευχηθώ να γίνουν όλα έτσι. Προφανώς οι πολιτικές δυνάμεις, ευρύτερα στην Ελλάδα συμφωνούν ότι το σημαντικό είναι να μπορέσουμε να αποκτήσουμε ξανά πρόσβαση στις αγορές χωρίς να χρειαζόμαστε τον έκτακτο μηχανισμό χρηματοδότησης που είναι το μνημόνιο, όμως θυμίζω και τονίζω και υπενθυμίζω ότι αυτό τώρα γίνεται στην πραγματικότητα στη βάση της υπογραφής του 4ου μνημονίου. Διότι για να τα επιτύχει όλα αυτά, αν τα επιτύχει, η κυβέρνηση, εκείνο το οποίο θα ψηφίσει είναι μέτρα για το 2019 και το 2020».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση