GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Record: «Πιέζει ο Ολυμπιακός τον Μάρτινς»

Μετά το τέλος στο σίριαλ του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στρέψει το βλέμμα του στην Πορτογαλία και τον Πέδρο Μάρτ...


Μετά το τέλος στο σίριαλ του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στρέψει το βλέμμα του στην Πορτογαλία και τον Πέδρο Μάρτινς. 

Σύμφωνα με την πορτογαλική ιστοσελίδα Record οι ερυθρόλευκοι έχουν πλέον στις προτεραιότητές του στον προπονητή της Βιτόρια Γκιμαράες και έχουν αρχίσει να ασκούν έντονες πιέσεις στην ομάδα αλλά και τον Μάρτινς για να καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους.

Το πρόβλημα στη συμφωνία του Μάρτινς με τον Ολυμπιακό είναι το συμβόλαιο που έχει με τη Γκιμαράες το οποίο έχει ισχύ για έναν χρόνο ακόμη και ρήτρα αποδέσμευσης η οποία ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Αυτό αποτελεί ένα μεγάλο «αγκάθι» στην προσπάθεια που καταβάλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος προσπαθεί για τη λύση στο συμβόλαιο του Μάρτινς με την Γκιμαράες αλλά χωρίς να καταβάλει το ποσό της ρήτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση