GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor - Χαμός στο twitter με τα νεύρα και τις ατάκες των παικτών

Άλλος ένας καβγάς σημειώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Η πείνα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην επιβίωσή τους οι παίκτ...


Άλλος ένας καβγάς σημειώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Η πείνα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην επιβίωσή τους οι παίκτες και των δύο ομάδων, τους δημιουργούν πολλά νεύρα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ένταση και τσακωμοί μεταξύ τους.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, το αγώνισμα της ασυλίας κέρδισαν οι "Διάσημοι", κι έτσι οι "Μαχητές" πήγαν στο συμβούλιο για να ψηφίσουν ποιος θέλει να αποχωρήσει. Εκεί όμως, έγινε καβγάς μεταξύ του Κώστα Κοκκινάκη και του Γιάννη Σπαλιάρα, με τις σπόντες και τις αλληλοκατηγορίες να δίνουν και να παίρνουν.

Όπως ήταν φυσικό, οι τσακωμοί αλλά και όσα συνέβησαν, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο τα όσα σημειώθηκαν μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Δείτε τε tweets:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση