GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Πληροφορίες ότι Αγγελόπουλος και Σπαλιάρας ήρθαν στα χέρια

Έντονη λεκτική αντιπαράθεση είχαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος με το Γιάννη Σπαλιάρα μετά το αγώνισμα επάθλου στο Survivor.  Μάλιστα σύμφων...


Έντονη λεκτική αντιπαράθεση είχαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος με το Γιάννη Σπαλιάρα μετά το αγώνισμα επάθλου στο Survivor. 

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια, κάτι που δεν έδειξαν και δεν θα δείξουν ποτέ οι κάμερες. 

Ο Ντάνος εμφανίζεται αρκετά εκνευρισμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή κατάφερε να αρπαχτεί με αρκετούς παίκτες...

Ο τρόπος που έχασαν οι Διάσημοι και ορισμένες κινήσεις από τους Μαχητές, που θεωρήθηκαν υπεροπτικές και προσβλητικές, προκάλεσαν άγριες αντιπαραθέσεις.

Το δε χαμένο έπαθλο, οι λαχταριστές μπριζόλες και τα πεντανόστιμα κοψίδια, ψημένα, από έναν διάσημο τούρκο χασάπη, έφερε πολλές εντάσεις.

Ο Μάριος σχολίασε ότι οι Μαχητές έπρεπε να κερδίσουν με 10-5 και όχι να κριθεί στο πόντο κάτι που θεωρήθηκε από την Ευρυδίκη ως ένδειξη υπεροψίας και υποτιμητική συμπεριφορά. Ζήτησε δε από τον Μάριο να το κουβεντιάσουν αργότερα στην παραλία με τον Κύπριο να κάνει σαν να μην συνέβη τίποτα.

Στη συνέχεια έκανε τη χειρονομία του παιχνιδιού ο Σπαλιάρας. Έκανε την κίνηση του τούρκου χασάπη με το αλάτι, λέγοντας ότι στην Ελλάδα το αλάτι δεν το περνάμε μόνο από το χέρι αλλά κι από χαμηλότερα, από άλλο σημείο του σώματος που εξέχει... Ο Σπαλιάρας απευθυνόταν στον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά παρεξηγήθηκε ο Αγγελόπουλος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση