GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Ένας Τούρκος ενώνει Έλληνες και Τούρκους σήμερα το βράδυ

Ένας πρωταγωνιστής ιδιαίτερα γνωστός στην Τουρκία, ο Fedon, θα είναι το πρόσωπο που θα ενώσει Έλληνες και Τούρκους στο αποψινό παιχνί...


Ένας πρωταγωνιστής ιδιαίτερα γνωστός στην Τουρκία, ο Fedon, θα είναι το πρόσωπο που θα ενώσει Έλληνες και Τούρκους στο αποψινό παιχνίδι. Ο 70χρονος ηθοποιός από την Κωνσταντινούπολη έχει πρωταγωνιστήσει την ταινία The Belly Dancer, ενώ έχει ερμηνεύεσει και πολλά τραγούδια που έχουν γίνει επιτυχίες. 

Δύο επίλεκτες ομάδες, μία από τους Έλληνες και μία από τους Τούρκους πέφτουν στη μάχη του Survivor. Η μεγάλη τηλεθέαση του παιχνιδιού, κυρίως στην Ελλάδα φέρνει στο προσκήνιο νέες ιδέες για να διατηρηθεί και να ανέβει περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού.

Άλλωστε όταν παίζει Survivor τα νούμερα του ΣΚΑΪ ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Ο τούρκος παραγωγός Acun Iligali και ο ΣΚΑΙ αποφάσισαν να αναμετρηθούν, σε δύο επεισόδια, μία ομάδα από το ελληνικό Survivor με μία αντίστοιχη από το τουρκικό, καθώς τα δύο παιχνίδια διεξάγονται ταυτόχρονα στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Μάλιστα, θύμα του Survivor πέφτει το X-Factor, καθώς σήμερα και αύριο θα προβληθεί στη θέση του εκτάκτως, το παιχνίδι επιβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση