GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor - Αποκαλύψεις για την εκλεκτή της καρδιάς του Ντάνου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αναμφισβήτητα ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του Survivor, καθώς ο χαρακτήρας του και η μαχητικότητά του έχουν...


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αναμφισβήτητα ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του Survivor, καθώς ο χαρακτήρας του και η μαχητικότητά του έχουν κερδίσει τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Ντάνος στο παρελθόν ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ο Εθνικός Αστέρας, μια από τις ομάδες που αγωνίστηκε. Ο πρόεδρος του συλλόγου μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για τον νυν παίκτη του Survivor.

«Ο Γιώργος είναι ένα αυθεντικό παιδί, πάρα πολύ καλό παιδί, ο χαρακτήρας του είναι ακριβώς όπως φαίνεται, δεν προσποιείται σε καμία περίπτωση, κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, το κάνει πάντα με τη θέλησή του και ομαδικά. Έρχονται κοπέλες και ζητάνε ρούχα που έχει φορέσει. Με είχε πάρει μια κοπέλα και μου έλεγε ότι θέλω να τον αγκαλιάσω, να τον γνωρίσω, ότι έχει και περιουσιακά στοιχεία, ότι θα τα πάρει όλα ο Γιώργος. Την εκλεκτή της καρδιάς του θα τη βρούμε στη συνέχεια», αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτή τη χρονική περίοδο, δεν βρίσκεται σε κάποια σχέση.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση