GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Υποψήφιοι για αποχώρηση Σπαλιάρας, Τσάνγκ και Ελισάβετ

Στο χθεσινό επεισόδιο του survivor, oι Μαχητές έχασαν από τους Διάσημους το έπαθλο για ασυλία και την ατομική ασυλία κέρδισαν ο Κώστα...


Στο χθεσινό επεισόδιο του survivor, oι Μαχητές έχασαν από τους Διάσημους το έπαθλο για ασυλία και την ατομική ασυλία κέρδισαν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Υποψήφιοι για αποχώρηση είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Ορέστης Τσάνγκ και η Ελισάβετ.

Στο τρέιλερ του επεισοδίου της Τρίτης, βλέπουμε την ομάδα των «Μαχητών» να έχει γίνει άνω-κάτω μετά την ψηφοφορία προς αποχώρηση.

«Είμαι έτοιμος και να μείνω και να φύγω», δηλώνει στους συμπαίκτες ο Γιάννης Σπαλιάρας και τον βλέπουμε να παίρνει το πιάτο του και να αποχωρεί από την καλύβα των Μαχητών, ενώ ο Ορέστης Τσανγκ κάθεται μόνος στην κούνια που έχει κατασκευάσει και εμφανίζεται προβληματισμένος.

Στο μεταξύ, ο Bo δηλώνει πως «το περίμενα ακριβώς έτσι το συμβούλιο» και, λίγο αργότερα, τον βλέπουμε να γελάει μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τα κορίτσια των Μαχητών.

Survivor: Σοκ και δέος από τους Διάσημους

Σε ένα από τα πιο απαιτητικά, όσο και συναρπαστικά αγωνίσματα του φετινού Survivor αγωνίστηκαν στο αποψινό επεισόδιο Διάσημοι και Μαχητές, με έπαθλο την πολυπόθητη ασυλία που θα τους εξασφάλιζε ότι δε θα χάσουν παίκτη στην επικείμενη διαδικασία της αποχώρησης.

Η δοκιμασία του τροχού, μία δοκιμασία “ένας εναντίον ενός” που απαιτούσε μυική δύναμη, αντοχή, και συγκέντρωση, δυσκόλεψε πολύ τους παίκτες και των δύο ομάδων, όμως οι Διάσημοι ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν καλύτερα στις ανάγκες του παιχνιδιού, και ήδη από την αρχή πήραν σημαντικό προβάδισμα, φτάνοντας στο 5-1 στα μισά του αγωνίσματος.

Από το σημείο αυτό και μετά, οι “μονομαχίες” μεταξύ των δύο ομάδων ήταν σε ομάδες των δύο παικτών, κι έτσι πλέον χρειαζόταν και συνεργασία μεταξύ των παικτών για να έρθει η νίκη. Και πάλι οι Διάσημοι προσαρμόστηκαν καλύτερα στην αλλαγή αυτή, και παρά την αντίσταση των Μαχητών κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό 10-1, που μπορεί να ακούγεται εύκολο, όμως κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν, καθώς χρειάστηκε να χύσουν... τόνους ιδρώτα για να τα καταφέρουν.

Όμως το έπαθλο άξιζε την προσπάθεια: οι Διάσημοι εξασφάλισαν την αριθμητική ακεραιότητά τους, επιστρέφοντας στις νίκες στο πλέον κατάλληλο σημείο, ενώ από την άλλη οι Μαχητές βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να επιλέξουν τους υποψηφίους προς αποχώρηση από το παιχνίδι στο επικείμενο συμβούλιο του νησιού.

Από την αποχώρηση γλίτωσαν πάντως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που κέρδισαν στη δοκιμασία της ατομικής ασυλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών, οι δύο ομάδες θα έχουν πλέον τον ίδιο αριθμό παικτών: από έξι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση