GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαρροή στο Survivor - Ποια ομάδα χάνει την ασυλία και ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι

Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της ασυλίας. Ένας αγώνας που αναμένεται να έχει μεγάλο ενδι...


Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της ασυλίας. Ένας αγώνας που αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ποια ομάδα θα κληθεί να ψηφίσει συμπαίκτη της προς αποχώρηση.

Με έντονο πείσμα οι δυο ομάδες θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο και θα κονταροχτυπηθούν μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα προκειμένου να κερδίσουν.

Σύμφωνα με τις διαρροές, σήμερα το βράδυ, αυτοί που θα κερδίσουν είναι οι "Μαχητές". Έτσι, οι "Διάσημοι" θα είναι αυτοί που θα πρέπει να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους για να αποχωρήσει.

Λέγεται ότι αυτή τη φορά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση δεν θα είναι τρεις ή τέσσερις, αλλά δύο. Πληροφορίες λένε ότι αυτοί θα είναι ο Μπο και ο Κώστας Κοκκινάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση