GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ρουβάς προπονείται στον Άγιο Δομίνικο πριν μπει στο Survivor

Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο για τον ρόλο guest που θα έχει  στο Survivor, για τον εορτασμό των 100...


Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο για τον ρόλο guest που θα έχει  στο Survivor, για τον εορτασμό των 100 επεισοδίων του reality.
Μετά το βίντεο με τις πρώτες στιγμές χαλάρωσης στο νησί και τις βουτιές στην πισινα του ξενοδοχείου του, ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε στο instagram ένα βίντεο που τον δείχνει να τρέχει σε παραλία του Άγιου Δομίνικου κια να προπονείται σαν άλλος... Ρόκι, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Ready 2 Survive Part II».
Αν και ο ρόλος του στο Survivor δεν έχει διευκρυνιστεί ακόμα, πολλοί πιστεύουν πως θα εμφανιστεί σε κάποιο αγώνισμα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο με guest τον Σάκη Ρουβά, θα προβληθεί την Κυριακή.

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση