GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Η Λάουρα αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε στο παιχνίδι

Μία από τις απορίες που “βασάνιζαν” τους τηλεθεατές του Survivor ήταν το πώς κατάφερε η Λάουρα Νάργες να μη χάσει κιλά, την ώρα που ά...


Μία από τις απορίες που “βασάνιζαν” τους τηλεθεατές του Survivor ήταν το πώς κατάφερε η Λάουρα Νάργες να μη χάσει κιλά, την ώρα που άλλοι παίκτες έχουν μείνει... μισοί από την πείνα. Την απάντηση την έδωσε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή Survivor Πανόραμα: αν και δεν της φαίνεται, στον Άγιο Δομίνικο έχασε 9 κιλά!

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, τα τελευταία χρόνια είχε προσπαθήσει να κάνει δίαιτα για να χάσει κιλά, όμως ο οργανισμός της ήταν μπλοκαρισμένος, με αποτέλεσμα ακόμα και τρώγοντας ελάχιστα να χάνει λιγότερο από μισό κιλό στις δύο εβδομάδες, γεγονός που απέδωσε σε ψυχολογικά αίτια.

Όσο για την πρώτη μέρα μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, αποκάλυψε ότι της έκανε τρομερή εντύπωση ότι μπορούσε να παραγγείλει ό,τι ήθελε, και παρήγγειλε μία ομελέτα, “γιατί γενικώς μου έχει στρίψει εκεί και τώρα είμαι πολύ της υγιεινής διατροφής”. Μάλιστα, ανέφερε ότι από την παραγωγή της είπαν ότι είναι η μόνη παίκτρια που δεν έπεσε με τα μούτρα στο φαγητό μετά την αποχώρησή της, και αποκάλυψε ότι φοβόταν να μην πειράξει το στομάχι της, γιατί μια φορά σε ένα έπαθλο του Survivor έφαγε τόσο πολύ, που έκανε εμετό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση