GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το παιγνίδι

Tέσσερις παίκτες είναι προτεινόμενοι για αποχώρηση μετά την ψηφοφορία της Δευτέρας. Πρόκειται για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τη Λάουρα Νά...


Tέσσερις παίκτες είναι προτεινόμενοι για αποχώρηση μετά την ψηφοφορία της Δευτέρας. Πρόκειται για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τη Λάουρα Νάργες, τον Κώστα Κοκκινάκη και τον Μπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνέβη κάτι πραγματικά παράξενο στην ψηφοφορία αυτής της εβδομάδας.

Ειδικότερα, το ένα φαβορί στις προτιμήσεις του κοινού έρχεται να μας εκπλήξει. Πρώτος στις θετικές ψήφους, με πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, είναι ο Κώστας Κοκκινάκης. Οι περισσότεροι ίσως πιστεύαμε ότι πιο δημοφιλής είναι ο Μπο, ο οποίος όμως ήρθε δεύτερος, με ένα ποσοστό γύρω στο 20%.

Τέλος, σύμφωνα με τις θετικές ψήφους του κοινού, από τις δύο κοπέλες που έμειναν, αυτή που κατάφερε να συλλέξει τις λιγότερες είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία θα είναι κατά πάσα πιθανότητα αυτή που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση