GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί θα αποχωρήσει ο Ορέστης από το Survivor

O Ορέστης Τσανγκ είναι ο παίκτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει από το Survivor.  Παρά το γεγονός ότι οι...


O Ορέστης Τσανγκ είναι ο παίκτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει από το Survivor. 

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις του με την τριμελή παρέα του Κώστα Αναγνωστόπουλου, της Ελισάβετ Αϊναντζιόγλου και της Σάρας Εσκενάζη, είναι σαφώς βελτιωμένες το τελευταίο χρονικό διάστημα, φαίνεται πως οι τηλεθεατές δεν ξέχασαν προηγούμενες ψηφοφορίες. 

Θα αναφέρουμε χαρακτηριστικά τα παραδείγματα των δύο ψηφοφοριών, στις οποίες ο Τσανγκ, ψήφισε δύο ιδιαίτερα δημοφιλείς παίκτες καθιστώντας εξαιρετικά επισφαλή τη θέση του. Η πρώτη ήταν όταν ψήφισε την Ειρήνη Κολιδά, η οποία και ο ίδιος απάντησε ότι "Σε ψηφίζω γιατί είσαι από τις πιο δυνατές παίκτριες και αποκλείεται να σε ψηφίσουν οι τηλεθετές". Ωστόσο η συγκεκριμένη αντίστροφη λογική φαίνεται πως δεν ευνόησε τον Τσανγκ, ο οποίος ήταν ήδη αλλά έγινε ακόμα πιο έντονα το κόκκινο πανί για τηλεθεατές αλλά και για συμπαίκτες, λαμβάνοντας τότε τη σκυτάλη από τον ήδη αντιδημοφιλή, Πάνο Αργιανίδη. Στη δεύτερη περίπτωση φαίνεται πως του έχει στοιχίσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κατ' επανάληψη έχει ψηφίσει την Ελισάβετ για αποχώρηση. 

Χαρακτηριστικό είναι το παρατσούκλι που φρόντισαν κάποιοι να του προσάψουν στο twitter μετονομάζοντάς τον σε #νυφίΤσανγκ. Ωστόσο δεν ο ίδιος δεν παύει να είναι από τους πιο παρεξηγημένους και ταυτόχρονα ειλικρινείς παίκτες. Και στην περίπτωση της Ελισάβετ φαίνεται πως δεν είχε άδικο. Ήταν και παραμένει η πιο αδύναμη παίκτρια. 

Στο συμβούλιο του Survivor, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με την ατομική του ασυλία έβγαλε προτεινόμενο τον Ορέστη Τσανγκ, κάτι που ήταν ικανό να ανοίξει διάλογο μεταξύ τους.

Το περιστατικό με τον μισθοφόρο
 
Ένα ακόμα περιστατικό φαίνεται ότι θα επηρεάσει την παραμονή του στο παιχνίδι, στο οποίο αναφέρθηκε χθες ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αιτιολογώντας την ψήφο του να βγάλει τον Τσανγκ προτεινόμενο. 
 
Ο διάλογος σοτ συμβούλιο του νησιού είχε ως εξής:

Κώστας: Όλα τα παιδιά είναι ισάξια. Τον Τσανγκ θα επιλέξω που παρόλο που έχουμε έρθει αρκετά κοντά τελευταία κι έχουμε κάνει διάφορες συζητήσεις. Αγωνιστικά είναι στα ίδια επίπεδα με τη Σάρα, αλλά η Σάρα είναι πιο κοντά σε μένα. Μην ξεχνάμε πως κάποιοι έχουν πει στο παρελθόν πως θα ψηφίζουν αγωνιστικά και είχαν πει “δεν θα ψήφιζα τον φίλο μου” και ότι ψηφίζουν στρατηγικά. Οπότε καλό είναι να τα σκεφτόμαστε και αυτά και να μην ξεχνάμε το παρελθόν. Είχε πει ο Τσανγκ ότι “εγώ ψηφίζω στρατηγικά τον Κώστα” και είχε πει ο Κωνσταντίνος, ενώ είπε ότι ψηφίζω αθλητικά, ότι δεν θα ψήφιζε ποτέ τον Πάνο.

Ορέστης: Εγώ δεν είπα ποτέ ότι στρατηγικά θα σε ψηφίσω Κώστα.

Κώστας: Το είχες πει στο προτελευταίο συμβούλιο.

Ορέστης: Εγώ ότι σε ψηφίζω στρατηγικά; Είπα ότι είμαι 

Τα πλεονεκτήματα Ελισάβετ και Σπαλιάρα

Σε κάθε περίπτωση η Ελισάβετ με βάση τα παραπάνω είναι δυσκολότερο να φύγει σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχουν μείνει μόνο δύο κοπέλες στην ομάδα των Μαχητών και εάν αποχωρήσει, η Σάρα θα μείνει μόνη της. 

Επίσης ο Γιάννης Σπαλιάρας όπως έχει φανεί έως τώρα έχει την ιδιαίτερη συμπάθεια του κοινού λόγω της αυθεντικότητας την οποία αποπνέει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση