GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκάρει καταγγελία για τον Ντάνο του Survivor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας από τους παίκτες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν από τις πρώτες κιόλας μέρες του Survivor. Ο πρώην Μαχητή...


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας από τους παίκτες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν από τις πρώτες κιόλας μέρες του Survivor. Ο πρώην Μαχητής που έγινε Διάσημος σύμφωνα με τα στοιχήματα βρίσκεται στην πρώτη θέση και πάει για τελικό.
Αυτά που ξεράμε μέχρι σήμερα για τον Ντάνο -όπως σημειώνει το AthensMagazine.gr- ήταν ότι:
Ο Γιώργος είναι 34 ετών και ζει στη Σκιάθο, όπου διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων μαζί με τον αδερφό του.
Ασχολείται με το taekwondo και το kick boxing. Πρόκειται για έναν πολύ γυμνασμένο και μεθοδικό αθλητή.
Είναι προπονητής θαλάσσιου σκι.
Στο παρελθόν έπαιζε ποδόσφαιρο σε επαγγελματικές ομάδες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από το 2004 έως το 2010 ο ο παίκτης του Survivor είχε περισσότερες από 40 συμμετοχές στη Football League με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Αστέρας Ρόδου.

Τι δεν γνωρίζουμε όμως για τον ΓιώργοΑγγελόπουλο;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athens magazine.gr ο Ντάνος εκτός από τη συγκεκριμένη δουλειά τα τελευταία χρόνια δούλευε και ως «πόρτα»σε νυχτερινά μαγαζιά στη Σκιάθο. Κανένα πρόβλημα. Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

Ειδικά όταν ένας άνθρωπος είναι αγωνιστής της ζωής. Το πρόβλημα ξεκινάει από την στιγμή που ο Ντάνος φαίνεται να έχει κατηγορηθεί για ξυλοδαρμό τουρίστα στο νησί της Σκιάθου.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του αστυνομικού ρεπορτάζ του site μας ο αγαπημένος παίκτης του survivor με τους εκατομμύρια fun σε όλη την Ελλάδα έχει μηνυθεί από τουρίστα ο οποίος «ξυλοκοπήθηκε»από τον ίδιο. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο ίδιος

Εμείς ως οφείλαμε, πήρε τηλέφωνο και ρωτήσαμε ανθρώπους στο νησί της Σκιάθου. Αν αυτή η πληροφορία που μας μετέφεραν στο site μας εχει βάση.

Αν δηλαδή είναι αλήθεια ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος μηνύθηκε και ειναι στα δικαστήρια από τουρίστα, ο οποίος δέχθηκε τις γροθιές του Γιώργου Αγγελόπουλου ενώ βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγό του στην Σκιάθο.

«Παιδιά ο Γιώργος είναι ένα εξαιρετικό παιδί, λίγο οξύθυμος φυσικά ,όπως το βλέπετε μερικές φορές και στο παιχνίδι αλλά δεν πειράζει ούτε μυρμήγκι. Ο Γιώργος έχει μανία με την σοβαρότητα και την ευγένια, αν δεν τον πειράξεις δεν σε πειράζει. Αν όμως τολμήσεις να του θίξεις την τιμή, την αξιοπρέπεια και την οικογένεια γίνεται άλλος άνθρωπος. Εγώ στο δηλώνω υπεύθυνα.

Ο Ντάνος δεν υπάρχει περίπτωση να σηκώσει χέρι σε άνθρωπο ειδικά σε κάποιον που έρχεται να επισκεφτεί τον τόπο μας αν δεν έχει συμβεί κάτι εξαιρετικά σοβαρό. Αν δηλαδή δεν έχει απειληθεί ο ίδιος ή συγγενικό του πρόσωπο. Ούτε μία στο 1 εκατομμύριο δεν παιζει το συγκεκριμένο παιδί να χτυπήσει οχι τουρίστα αλλά οποιονδήποτε.

Τωρα αν σε έναν τσακωμό ο άλλος ειναι μεθυσμένος ή σπάει πράγματα ή απειλεί να χτυπήσει άλλους ανθρώπους εκεί κατι πρεπει να κανεις. Αλλά και πάλι ο Γιώργος θα έβρισκε την πιο αναίμακτη λύση.»

Αυτό μας είπε ένας κολλητός φίλος του Γιώργου Αγγελόπουλου και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να τον μην πιστέψουμε

Σίγουρα ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι μία από τις πιο ζωντανές και ειλικρινείς προσωπικότητες που έχουνε μπει μέσα στο survivor και είναι δεδομένο ότι πολλοί θα προσπαθήσουν να του ρίξουν λάσπη.

Είναι δεδομένο επίσης ότι από το survivor και την παραγωγή του παιχνιδιού ξεκίνησαν σε ένα επίπεδο να τον παρουσιάζουν καπως περίεργα περίεργα. Να δείχνουν ένα χαρακτήρα του Αγγελόπουλου που μέχρι τώρα δεν το είχαμε ξαναδεί.

gossiplife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση