GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Γιάννης Σπαλιάρας το αγαπημένο παιδί των τηλεθεατών

O Γιάννης Σπαλιάρας είναι το αγαπημένο παιδί του Survivor. Έχει αποδειχτεί από το γεγονός ότι όσες φορές υπήρξε υποψήφιος έως και αυτ...


O Γιάννης Σπαλιάρας είναι το αγαπημένο παιδί του Survivor. Έχει αποδειχτεί από το γεγονός ότι όσες φορές υπήρξε υποψήφιος έως και αυτή τη στιγμή το τηλεοπτικό κοινό δεν τον απομάκρυνε. 

Το γεγονός ότι είναι αυθεντικός και ελάχιστα επικριτικός προς τους συμπαίκτες του αποτελεί για εκείνον το συγκριτικό πλεονέκτημα που του δίνει προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του κάθε φορά που γίνεται ψηφοφορία. 

Ουδείς θα ξεχάσει άλλωστε την παραδοχή του - και ήταν ο μόνος που είχε το θάρρος να το παραδεχτεί - ότι τα χρήματα από το έπαθλο σε περίπτωση που τα κερδίσει, προορίζονται για την αντιμετώπιση κάποιων οικονομικών δυσχερειών που έχουν ανακύψει στην οικογένειά του μετά το θάνατο του πατέρα του. 

"Το πιο τίμιο είναι να παραδεχτεί ο καθένας για πιο λόγο ήρθε εδώ. Δεν θέλω να κοροϊδέψω κανέναν. Έχασα τον πατέρα μου πριν από μερικούς μήνες και δεν θα άφηνα την οικογένειά μου για να πάω κάπου απλά και μόνο για την εμπειρία. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει ταξιδέψει πάρα πολύ και τη δεδομένη στιγμή, αυτό που θα μου έλειπε δεν ήταν μία ταξιδιωτική εμπειρία. Μου λείπουν λεφτά για να στηρίξω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου". 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση