GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιο νησί διεκδικεί τη φιλοξενία του τελικού του Survivor

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες αναφορικά με το μέρος που θα γυριστεί ο τελικός του Survivor, αφού η Κεφαλονιά δεν αποτελεί πλέον το αουτσάι...


Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες αναφορικά με το μέρος που θα γυριστεί ο τελικός του Survivor, αφού η Κεφαλονιά δεν αποτελεί πλέον το αουτσάιντερ που σας γράψαμε στο χθεσινό ρεπορτάζ, αλλά λαμβάνει τον τίτλο του φαβορί.

Ελάχιστες είναι οι μέρες που το νησί μας έχει μπει σφήνα σε Λέσβο και Ρόδο για να διοργανώσει τον τελικό του Survivor και μέσα σε αυτό το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει κερδίσει… πόντους. Οι απαιτήσεις της παραγωγής έπεσαν και πλέον κάνουν λόγο για 400 άτομα που θα πρέπει να έρθουν στην Κεφαλονιά για να στήσουν τα σκηνικά.

Η πρώτη επαφή με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ έγινε μέσω του προέδρου της «Κράνης», Σταύρου Σπαθή, με τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού. Ακολούθησαν τρεις ακόμη επικοινωνίες και στο… χορό μπήκε και ο Δήμος Κεφαλονιάς μέσω του Αντιδημάρχου Τουρισμού, Βαγγέλη Κεκάτου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του efimeridakefalonia.gr τόσο από την Αθήνα όσο και από την Κεφαλονιά, γίνονται πολύ μεγάλες προσπάθειες έτσι ώστε να δεσμευτεί για 15 περίπου ημέρες η παραλία του Πλατύ Γιαλού, προκειμένου να γίνουν εκεί τα γυρίσματα του τελικού.

Αν τελικά καταφέρει ο Δήμος να δεσμεύσει την παραλία και να δώσει θετική απάντηση στον ΣΚΑΙ από εκεί και πέρα την τελική απόφαση θα πάρει η τουρκική παραγωγή του Survivor. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που προέρχονται από τον τουρισμό, στα τέλη Ιουνίου, όταν δηλαδή θα γυρίζεται ο τελικός του Survivor, ομάδα Τούρκων δημοσιογράφων θα επισκεφτεί την Κεφαλονιά, προκειμένου να κάνει γυρίσματα και να προωθήσει το νησί μας στη γειτονική χώρα. Αν όλα πάνε καλά η Κεφαλονιά θέτει σοβαρή πλέον υποψηφιότητα για να είναι το νησί του τελικού.

ΠΗΓΗ: efimeridakefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση