GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Ο επόμενος παίκτης των μαχητών που θα φύγει από το παιχνίδι

Μπορεί ο Ορέστης Τσανγκ να ήταν ο παίκτης, ο οποίος όπως είχαμε πει θα έφευγε από το Survivor, ωστόσο από τη χθεσινή αναγγελία προέκυ...


Μπορεί ο Ορέστης Τσανγκ να ήταν ο παίκτης, ο οποίος όπως είχαμε πει θα έφευγε από το Survivor, ωστόσο από τη χθεσινή αναγγελία προέκυψε ένας νέος "αγαπημένος" του τηλεοπτικού κοινού. 
 
Ήδη στο twitter, ένα νόημα του μισθοφόρου, Κώστα Αναγνωστόπουλου, ήταν αρκετό για να στρέψει τα βέλη εναντίον του. Το κλείσιμο του ματιού προς τη μεριά των διάσημων, των έχρησε πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση στην επόμενη ψηφοφορία στην οποία θα είναι προτεινόμενος. 
 
Όπως έχει αποδειχτεί άλλωστε και στις περιπτώσεις Χούτου, Χανταμπάκη αλλά και του Τσανγκ, ακόμα και μικρά ψεγάδια στη συμπεριφορά αλλά και μεγαλύτερα (κατά την κρίση πάντοτε του κοινού), είναι ικανά να στείλουν ανά πάσα στιγμή στην Ελλάδα οποιονδήποτε από τους παίκτες. 
 
Η συνέχεια αναμένεται σε κάθε περίπτωση συναρπαστική σε ό,τι αφορά τις ισορροπίες και πώς αυτές διαμορφώνονται πλέον.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση