GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει ποιος θα αποχωρήσει

Ημέρα αγωνίας είναι η σημερινή για τους «Μαχητές», αφού στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του πα...


Ημέρα αγωνίας είναι η σημερινή για τους «Μαχητές», αφού στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει από το «Survivor». Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Ορέστης Τσανγκ και η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου είναι οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση και τις τελευταίες ημέρες η ανησυχία τους είναι εμφανής.

Το χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» που προβλήθηκε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ κατάφερε να σκαρφαλώσει για μια ακόμη φορά στην κορυφή της τηλεθέασης. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.473.579 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 57,4%, ενώ έφτασε μέχρι και 64,9%, όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 45%.

Μπορεί η βροχή των τελευταίων ημερών να ταλαιπώρησε τους παίκτες και των δύο ομάδων, όμως χθες, ο ενθουσιασμός τους στο άκουσμα του επάθλου, εξάλειψε κάθε κούραση. Εκτός από ένα πρωινό μπουφέ με διαφόρων ειδών πίτες, το έπαθλο περιείχε την ευκαιρία για εκδρομή και zipline σε ένα πανέμορφο μέρος στη Δομινικανή Δημοκρατία. Οι «Διάσημοι» κατάφεραν να κερδίσουν με διαφορά την αντίπαλη ομάδα, καταγράφοντας σκορ 10-4, σ’ ένα αγώνισμα που απαιτούσε ταχύτητα, δύναμη και ευελιξία με το αποτέλεσμα να κρίνεται στην ευστοχία των βολών.

Απόψε το βράδυ προβάλλεται ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor. Οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας, κάτι που το επιθυμούν πάρα πολύ αφού πλέον έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου και μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους. Το βράδυ, στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει από την ομάδα των «Μαχητών» και το Survivor.

Σαρωτικοί οι Διάσημοι του Survivor

Σε μεγάλη φόρμα φαίνεται πως βρίσκονται οι Διάσημοι του Survivor, καθώς μετά τη νίκη τους με το επιβλητικό 10-1 στο πολύ δύσκολο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας, επικράτησαν και στο αποψινό αγώνισμα επάθλου με σκορ 10-4, αφήνοντας... νηστικούς του Μαχητές.

Σε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο, και με το έδαφος να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο της προσπάθειες των παικτών, καθώς γλιστρούσε λόγω της βροχής, οι Διάσημοι ήταν πιο συγκεντρωμένοι και πιο εύστοχοι, εξασφαλίζοντας ένα πραγματικά λαχταριστό έπαθλο: μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, σπανακοτυρόπιτα και λουκανικοπιτάκια!

Και όχι μόνο αυτό: οι Διάσημοι κέρδισαν επίσης μία συναρπαστική βόλτα με zip line (τελεφερίκ) πάνω από το τροπικό δάσος του Αγίου Δομίνικου, απολαμβάνοντας την τρομερή θέα και μία γερή "ένεση" αδρεναλίνης. Βέβαια, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά για τη Λάουρα Νάργες, η οποία έμεινε στη μέση της διαδρομής (!) και χρειάστηκε η παρέμβαση των χειριστών του zip line για να επιστρέψει σώα και αβλαβής, αν και τρομοκρατημένη από την περιπέτειά της.

Από την άλλη, στις τάξεις των Μαχητών επικρατεί προβληματισμός μετά τη δεύτερη συνεχόμενη βαριά ήττα, που έρχεται να φέρει ακόμα περισσότερα “σύννεφα” στην ομάδα, την ώρα που Ορέστης Τσανγκ, Γιάννης Σπαλιάρας και Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου αγωνιούν για το ποιος από τους τρεις θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση