GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Ξέσπασε καβγάς μετά τη νίκη των Μαχητών

«Διάσημοι» και «Μαχητές» αγωνίστηκαν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor για το έπαθλο φαγητού. Οι νικητές μαχητές απόλαυσαν από δύο π...


«Διάσημοι» και «Μαχητές» αγωνίστηκαν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor για το έπαθλο φαγητού. Οι νικητές μαχητές απόλαυσαν από δύο πίτσες ο καθένας αλλά και μια βραδιά σε ξενοδοχείο, όπου θα κάνουν μπάνιο και να κοιμηθούν σε κρεβάτι.

Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν. Τελικά κερδισμένη ήταν εκείνη των ομάδα των Μαχητών με 10-7.

Survivor: Έκοψαν και την καλημέρα!

Σε νέο επίπεδο περνάει η ένταση στο Survivor. Ο καβγάς που ξέσπασε ανάμεσα στους Διάσημους και στους Μαχητές του Survivor μετά το τέλος του αγώνα για το έπαθλο φαγητού ήταν άνευ προηγουμένου και όλα δείχνουν ότι η ένταση και οι κόντρες συνεχίζονται, αφού κανείς δεν έχει διάθεση να ρίξει τους τόνους στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Φαίνεται μάλιστα ότι οι Διάσημοι κρατάνε μούτρα στους Μαχητές και μάλιστα δεν μιλάνε πλέον μεταξύ τους. «Θα τα πούμε στο παιχνίδι, και τις καλημέρες και τις καλησπέρες», λέει ο Ντάνος, ενώ νωρίτερα ο μυσθοφόρος λέει ότι όταν επέστρεψαν στην παραλία οι Διάσημοι δεν βγήκαν από την καλύβα τους να τους πούνε ούτε ένα γεια.

«Πονάνε οι ήττες και δεν μπορούν να τις διαχειριστούν» λέει ο Σπαλιάρας.

Αφορμή στάθηκαν οι πανηγυρισμοί που έγιναν μετά το τέλος του παιχνιδιού από τον Γιάννη Σπαλιάρα, τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος είχε αποσυρθεί από το παιχνίδι, λόγω τραβήγματος και πόνου που είχε στη μέση, ενώ ένα δεύτερο περιστατικό ηλέκτρισε και αυτό την ατμόσφαιρα. Μια ατάκα του Μάριου που ο Μπο εξέλαβε πως έλεγε πως οι Διάσημοι θα πάνε στην παραλία να κλάψουν…

«Πέρασε η μέση ε;» ακούστηκε να λέει ο Γιώργος Αγεγλόπουλος, ενώ λίγες στιγμές αργότερα δημιουργήθηκε εκτεταμένη ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες με Γιώργο Χρανιώτη, Γιώργο Αγγελόπουλο, Κώστα Κοκκινάκη κατά Σπαλιάρα και Μάριου Ιωαννίδη.

Χρανιώτης: «Πες την αλήθεια. Είναι ωραίο πράγμα η αλήθεια, όχι να κερδίσεις έτσι.»

Σπαλιάρας: «Όταν χάνετε προσπαθείστε να το διαχειριστείτε.»

Χρανιώτης: «Όταν πονέσει η μέση σου θα σου στείλω μασέρ, πήγαινε φάε πίτσα και εύχομαι πραγματικά να την ευχαριστηθείς.»

Κοκκινάκης: «Σε παρακαλώ σταμάτα να ειρωνεύεσαι. Έκανες κάτι ανήθικο αθλητικά και μιλάς και παραπάνω. Σταμάτα, πες έκανα μαλ… σταμάτα το εδώ. Αυτό είναι ανήθικο. Να λες πως πονάει η μέση σου και να κάνεις τούμπες εκεί πέρα. Κι εμείς πεινάμε και εσείς πεινάτε».

Οι Μαχητές δεν δέχτηκαν ότι έγινε κάτι ανήθικο από μέρους τους, ενώ οι Διάσημοι επέμειναν στην άποψη τους.

Αναφερόμενοι στα όσα έγιναν μετά την νίκη τους στον αγώνα επάθλου στο Survivor και τον έντονο καβγά τους με τους Διάσημους, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μίλησε και για την στάση του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Ή μιλάς για την ομάδα σου ή δεν μιλάς για την ομάδα σου. Αποφάσισε. Αυτό πάει να πει ότι το έχεις δίπορτο. Τη μία αντιπροσωπεύεις την ομάδα σου και την άλλη όχι» και λίγο αργότερα ο ίδιος διευκρίνισε: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν λίγο εριστικός σήμερα. Του εξήγησα κάποια πράγματα με παραδείγματα και αυτό που δεν μου άρεσε ήταν που κάποια στιγμή θέλει να πει "εγώ και η ομάδα μου" κι όταν του έλεγα για κάποιον άλλο συμπαίκτη του μου έλεγε μη μου απαντάς εμένα για αυτόν, μίλα μου για εμένα. Δεν μπορεί να έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά. Ή μιλάς για την ομάδα σου, ή δεν μιλάς για την ομάδα σου».

Από τη μεριά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος στάθηκε στον έντονο εκνευρισμό που βγάζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στους αγώνες…

«Γενικά τον τελευταίο καιρό βλέπω τον Γιώργο να έχει έναν έντονο εκνευρισμό, ειδικότερα όταν υπάρχουν ήττες και καμιά φορά στον πάγκο. Την προηγούμενη φορά είδα που φώναζε στην Ευρυδίκη. Δεν ξέρω για ποιον λόγο αρχίζει και βγάζει αυτόν τον εαυτό. Και παλιότερα είχε κάτι τέτοιες εκρήξεις.

Θέλω να πιστεύω ότι είναι ο μοναδικός που φέρνει νίκες και ότι η ομάδα του δεν τον βοηθάει σε αυτό ή ότι χάνει μεγάλα έπαθλα, που είναι λογικό, κι εγώ έχω νευριάσει. Αλλά εντάξει, ο καθένας εκφράζεται διαφορετικά. Ο Γιώργος βλέπω ότι τον τελευταίο καιρό έχει μια ένταση συνεχόμενη, έχει πολλά νεύρα. Δεν ξέρω με τι έχει να κάνει αυτό. Πρέπει να το λύσει ή με την ομάδα του ή με τον εαυτό του».

Σπαλιάρας και Κοκκινάκης συνέχισαν να είναι εκνευρισμένοι μετά τα όσα ειπώθηκαν στο χώρο των αγωνισμάτων του Survivor. Μιλώντας on camera αργότερα έδειξαν να επιμένουν στις απόψεις τους, κάτι που θα κάνει τη συνέχεια πολύ δύσκολη, όταν έχουν ειπωθεί σκληρές κουβέντες.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Σπαλιάρας: «Νομίζω ότι ο λόγος που παρεξηγήθηκε ο Κοκκινάκης και ο Χρανιώτης είναι ότι τους πείραξε η ήττα πάρα πολύ και δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Γιατί είχε ξαναγίνει αυτό. Λυπάμαι που βλέπω έναν τόσο μεγάλο αθλητή με τόσο μεγάλη καριέρα και συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες, σαν τον Κοκκινάκη να πέφτει τόσο χαμηλά, σε τέτοιο επίπεδο. Δεν μπορώ να κατρακυλήσω εκεί. Δεν δέχομαι χαρακτηρισμούς: "Ντροπή σου", "ανήθικος"».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση