GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στήριξε το TEDxAthens για 5η συνεχόμενη χρονιά

Για 5 η συνεχόμενη χρονιά, η Coca-Cola στήριξε το TEDxAthens, το κορυφαίο συνέδριο δημιουργικότητας και καινοτομίας, που πραγματοποιήθ...


Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η Coca-Cola στήριξε το TEDxAthens, το κορυφαίο συνέδριο δημιουργικότητας και καινοτομίας, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 13 Μαΐου, στη νέα Εθνική Λυρική Σκηνή στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Με κεντρικό θέμα «Edge», η εκδήλωση προσκάλεσε τους παρευρισκόμενους να οραματιστούν το μέλλον, ανακαλύπτοντας το όριά τους. Με αφορμή τη φετινή θεματική, εκεί βρέθηκε και η νέα Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, που ξεκίνησε παγκοσμίως το ταξίδι της με αφετηρία την Ελλάδα.
Ως Premier Partner, η Coca-Cola υποδέχτηκε το κοινό στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της στο φουαγιέ της Εθνική Λυρικής Σκηνής, προσκαλώντας περισσότερους από 2.000 επισκέπτες, που βρέθηκαν εκεί, να απολαύσουν με τα μάτια κλειστά το νέο προϊόν που αποτελεί το 5ο μέλος της οικογένειας Coca-Cola στην Ελλάδα. Η νέα Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια έχει τη γνωστή και αγαπημένη γεύση που περιμένει κανείς από την Coca-Cola, ενώ έχει ήδη προστεθεί ανάμεσα στις αγαπημένες επιλογές των Ελλήνων καταναλωτών!
Οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν ομιλίες κορυφαίων προσωπικοτήτων και έζησαν  την πρωτοποριακή εμπειρία, που προσφέρει κάθε χρόνο το παγκοσμίου φήμης συνέδριο, TEXxAthens. Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, η Coca-Cola πρόσφερε μοναδικές στιγμές στους συμμετέχοντες, υπενθυμίζοντάς τους ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, τα απολαμβάνουμε «φυσικά» με κλειστά μάτια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση