GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

THN ΩΡΑ κατάθεσης των μέτρων! Καμμένος και Πολάκης ΞΕΦΑΝΤΩΝΑΝ για τα γενέθλιά τους...

Δεν θα σταθώ στον σαματά που προκάλεσε στους περίοικους της οικίας του Πάνου Καμμένου το πάρτι που έδωσε από κοινού με τον Παύλο Πολάκ...

Δεν θα σταθώ στον σαματά που προκάλεσε στους περίοικους της οικίας του Πάνου Καμμένου το πάρτι που έδωσε από κοινού με τον Παύλο Πολάκη επ΄ευκαιρία των γενεθλίων τους, ούτε βεβαίως στις δια... μεγαφώνου συγγνώμες για τη φασαρία που έκανε η μουσική και τα τραγούδια στην συνήθως ήσυχη αυτή τη γειτονιά, αλλά στους προσκεκλημένους των δύο εορταζόντων υπουργών. Και δεν εννοώ τον λαϊκό τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη που ήρθε ξαφνικά, εκεί γύρω στα μεσάνυχτα, και άρχισε να τραγουδά τις επιτυχίες του στην οικία Καμμένου (και μαζί μ΄αυτόν όλοι όσοι συμμετείχαν στο πάρτι), αλλά στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας (και θεωρητικό του ΣΥΡΙΖΑ) Δ. Βίτσα, στον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, στην υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά , όλους σχεδόν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ και τον αντιπρόεδρο του κόμματος (αλλά εξωκοινοβουλευτικό) Παν. Σγουρίδη. 
Να σημειώσω εδώ ότι το πάρτι γενεθλίων έγινε την ημέρα που κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο με τα πιο σκληρά μέτρα στη Βουλή, αλλά όμως, όπως φαίνεται, ούτε αυτό επηρέασε την επιτυχία του. Και ιδού η απόδειξη. Τόσο πολύ το διασκέδασαν που έβγαλαν και... σέλφις.
***
Προσεχώς αποχώρηση
Αλλα μη νομίζετε πως δεν υπήρξαν και παρενέργειες ανάμεσα στους ΑΝΕΛ από το πάρτι του κ. Καμμένου. Μου λένε ότι η πρώην υφυπουργός και πρώην εκπρόσωπος του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη εμφανίζεται άκρως δυσαρεστημένη, όχι τόσο επειδή δεν την κάλεσαν στο πάρτι, αλλά λόγω της συμπεριφοράς του αρχηγού της προς αυτήν. Την αγνοεί επιδεικτικά, αναφέρει. Ετσι, μην εκπλαγείτε αν στο αμέσως προσεχές διάστημα έχουν εξελίξεις, γιατί όπως μου είπε, «έφτασα στα όριά μου».

2 σχόλια

  1. Κύριε Κασιμάτη με αγάπη... αλλά ...


    Είτε ΜΆΣ αρέσει Είτε ΔΕΝ ΜΆΣ ΑΡΈΣΕΙ το ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑ ΈΓΙΝΕ με τον Αμερικανόδουλο Μαριχουανάκια/Πειραγμένο Γιωργάκη ΕΊΣ ΓΝΏΣΕΙΝ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟΥ Κωστάκη!!!! Η Ηχηρή Σιωπή ΤΩΝ Συνταγματολόγων/Πρωκτολόγων Έδωσε ΤΗΝ Συγκατάθεση Τους Με την Μαφιόζικη Σιωπή Τους!

    Και εάν η Αμερικανοκίνητη Φασιστοειδής Χούντα ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΤΟ ΕΜΦΎΛΙΟ ΠΌΛΕΜΟ Καταστρέφωντας Τόσο Την Ελλάδα/Ελληνική Κοινωνία ΌΣΟ και Την Κύπρο (Το Βλέπουμε και Σήμερα) Η Σημερινή Μοντέρνα (Moderne Times) Ανθελληνική Χούντα Του Εικονικού Διεθνές Ναζιστοφασιστικού Κεφαλαίου που ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΤΟ 2009 ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΕΛΕΊΩΤΙΚΑ!
    Η Χ.Α. είναι του Συστήματος τσιπάκια/τσιράκια και όταν τελειώσουν την καταστροφή της Χώρας οι Αποικιοκράτες θα την εξαφανίσουν όπως ο Führer την SA! ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΡΌΛΟΣ ΤΌΣΟ ΤΗΣ Χ.Α. ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ!!!

    Ο ρόλος της Εκκλησίας του Θεανθρώπου του ΙΧΘΥΣ ΕΊΝΑΙ Ύποπτος έως Σατανικός/Ανθελληνικός! Και ΆΣ ΞΈΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΕΝΑ: ΤΟ ΜΑΣΤΗΓΙΟ ΤΟΥ ΙΧΘΥΣ Το Ίδιο Εκείνο που έδιωξε του έμπορους/τραπεζίτες Από Τον Οίκο/Εκκλησία/Ναό/Κοινωνία Του Πατέρα Του ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!! Και ξέρετε τι Σας περιμένει Εσάς!!! Και Δεν Σας βοηθούν Τίποτα ούτε Ιερά Λείψανα ούτε Λειτουργίες/Ευχέλαια Ούτε Λαμπάδες! Να είστε Σίγουροι γιαυτό Φαρισσαίοι!



    Ο Αρχηγός Ειμί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμμένος- Πολλάκης: « Όμοιος ομοίω αεί πελάζει», ή επί το νέοελληνικότερον που είναι και ακριβέστερο, «όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά (κυριολεκτικά!) στα λάχανα»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση