GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To The Bank Job δημιουργεί ένα pop up bar δίπλα στη θάλασσα

Πόσες φορές έχεις φανταστεί να το σκας μακριά με έναν χαρτοφύλακα που ξεχειλίζει από χρήματα; Να καταστρώνεις την απόδραση σου, σαν ένα...


Πόσες φορές έχεις φανταστεί να το σκας μακριά με έναν χαρτοφύλακα που ξεχειλίζει από χρήματα; Να καταστρώνεις την απόδραση σου, σαν ένας περιβόητος ληστής, που ακόμα και ο πιο ικανός ντετέκτιβ του κόσμου δεν μπορεί να συλλάβει;
Το The Bank Job έχει φροντίσει να σε φέρει πιο κοντά στο μακριά που ονειρεύεσαι με ένα Pop Up Bar εμπνευσμένο από την απόδραση ενός υπαλλήλου τράπεζας που καταφέρνει να ληστέψει το γεμάτο θησαυροφυλάκιο και να ζήσει την απόλυτη καλοκαιρινή περιπέτεια.
Από τις 11 Μαΐου, με έδρα το αγαπημένο Nalu στον Άλιμο και φόντο τα ασύλληπτα φωτογενή ηλιοβασιλέματα του, το γνωστό bar του κέντρου στήνει ένα Pop Up Bar με την υπογραφή του και σε προσκαλεί να δοκιμάσεις τα εμπνευσμένα από μια καταιγιστική καλοκαιρινή απόδραση cocktail του.
Το The Bank Job Escape εμπνέεται από γνωστές ιστορίες καταδίωξης και απόδρασης, την pulp λογοτεχνία και τις ακτές που λούζονται από ήλιο για να παρουσιάσει έναν πρωτότυπο κατάλογο σε μορφή αστυνομικού ελαφρού αναγνώσματος με δημιουργικές συνταγές και έντονο pop αποτύπωμα.
Τα 13 δημιουργικά cocktails ξετυλίγουν μια περιπέτεια που ξεκινάει με το The Bank Job Escape (Tanqueray Gin, Μανταρίνι, Yuzu cordial, Lime, Δυόσμος), πυροδοτεί τη δράση και σου θυμίζει ότι ο παράδεισος μπορεί να είναι πιο κοντά απ' όσο φαντάζεσαι. Το Moonlight Cloud (Smirnoff Vodka, Φράουλα, Καρύδα, Bανίλια, Μαλλί της γριάς) που στολίζεται με ένα απαλό συννεφάκι από μαλλί της γριάς σε προσκαλεί να κοιτάξεις το καλοκαιρινό φεγγάρι, κάτι που σου διαφεύγει τον χειμώνα. Αρκεί μια γουλιά από ένα Beach Life Spritz (Aperol, Ροδάκινο, Σόδα μανταρίνι-περγαμόντο) και νιώθεις την παραλία να απλώνεται κάτω από τα πόδια σου. Το παιχνιδιάρικο Blue Kryptonite (Tanqueray Gin, Αγγούρι, Ginger, Elderflower, Δυόσμος) σερβίρεται σε μια σακούλα με ένα παπάκι να κολυμπάει μέσα της. Το Midnight Sun (Skinos Mastiha Spirit, Πράσινο μήλο, Λεμόνι, Σόδα ακτινίδιο) με το τολμηρό πράσινο χρώμα του σε ταξιδεύει στην απόκοσμη ατμόσφαιρα του ήλιου του μεσονυχτίου, ενός φαινομένου που είναι ορατό μόνο το καλοκαίρι στα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη.

Ένα Wanderlust (Tanqueray Gin, Πεπόνι, Lime, Δυόσμος, Falernum) αποτυπώνει την επιθυμία για περιήγηση στα πέρατα του κόσμου και φτάνει στα χέρια σου με ένα ραβασάκι-απόφθεγμα. Το Carribean Soul (Pampero Blanco, Aνανάς, Kαρύδα, Aλατισμένη καραμέλα, Lime) με τις έντονες γευστικές αντιθέσεις του αιχμαλωτίζει το θερμόαιμο ταπεραμέντο της Καραϊβικής. Χάρη στην ελαφριά του σύνθεση, το Vitamin Sea (Smirnoff Vodka, Detox μιξ βοτάνων και λαχανικών, Πράσινο μήλο, Σιρόπι Αγαύης) έρχεται να δροσίσει τον ουρανίσκο σου με χαμηλό αλκοολικό βαθμό και detox μείγμα βοτάνων. Το κομψό Life in Flip Flops (Prosecco, Κρέμα ιβίσκου-σταφίδας, Bανίλια) σερβίρεται σε ένα ποτήρι σαμπάνιας και συμπληρώνει την τέλεια καλοκαιρινή εικόνα ανεμελιάς. Το έντονο Green Flash (Johnnie Walker Rye, Λικέρ elderflower, Μέλι, Bασιλικός) σε ξυπνάει με το ζωντανό του χρώμα και τη ζωηρή του γεύση.
Ειδυλλιακό, σαν βουτιά στο ηλιοβασίλεμα, το γευστικό Swim to sunset (Smirnoff Vodka, Passion fruit, Chili, Αφρός ροδάκινου). Κάθε γουλιά ενός Summer Karma (Pampero Blanco, Ελαιοσάκχαρα φράουλας, Lime, Bασιλικός, Bαλσάμικο) υπόσχεται ένα επεισοδιακό καλοκαίρι. Το ταξίδι ολοκληρώνεται με ένα απολαυστικό Nalu land (Don Julio Blanco, Σιρόπι αγαύης, Lime, Σόδα grapefruit), ιδανικό για την απέραντη θέα του ορίζοντα που έχεις απέναντι σου.
Αυτό το καλοκαίρι θα έχει ατμόσφαιρα από περιπέτεια, γεύση από εξωτικούς προορισμούς και σκηνές που θα θέλεις να κρατήσεις για πάντα. Φτάνει να φύγεις μαζί με το The Bank Job Escape Pop Up Bar στο Nalu Land. Εκεί, θα βρεθείς πιο κοντά στο μακριά που ονειρεύεσαι. Όπως άλλωστε και στο The Bank Job του κέντρου, που θα σε περιμένει όλο το καλοκαίρι να επισκεφτείς μια ιδιότυπη Republic of Cocktail Lovers που έχει ιδρύσει για όσους θέλουν να ταξιδέψουν με ένα cocktail σε όλο τον κόσμο με διαβατήριο –τι άλλο;– το περίφημο Passport Menu του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση