GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με απώλειες

Με πτώση έκλεισε η Wall Street σήμερα, καθώς οι απώλειες του ενεργειακού και του χρηματοπιστωτικού κλάδου ήταν μεγαλύτερες από τα κέρδη ...


Με πτώση έκλεισε η Wall Street σήμερα, καθώς οι απώλειες του ενεργειακού και του χρηματοπιστωτικού κλάδου ήταν μεγαλύτερες από τα κέρδη των τηλεπικοινωνιακών μετοχών. O Dow Jones υποχώρησε 0,24%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν απώλειες 0,12% και 0,11%, αντίστοιχα.

Οι τιμές του πετρελαίου μειώθηκαν, με την τιμή του αμερικανικού αργού να παραμένει κάτω από τα 50 δολάρια το βαρέλι, εν μέσω ανησυχιών ότι οι μειώσεις στην παραγωγή από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς του κόσμου μπορεί να μην είναι αρκετές για να μειώσουν την υπερβάλλουσα παγκόσμια προσφορά που πιέζει την αγορά επί σχεδόν τρία χρόνια.

O ενεργειακός δείκτης του S&P 500 υποχώρησε 0,81%, σημειώνοντας τη χειρότερη επίδοση μεταξύ των κλαδικών δεικτών. Ο χρηματοπιστωτικός κλάδος σημείωσε αντίστοιχες απώλειες, με την JP Morgan να υποχωρεί 1,5% και τη Bank of America 1,1%.

Οι δαπάνες των Αμερικανών καταναλωτών σημείωσαν τον Απρίλιο τη μεγαλύτερη αύξηση τεσσάρων μηνών, ενώ ο πληθωρισμός αυξήθηκε, υποδηλώνοντας ότι ενισχύθηκε η εγχώρια ζήτηση, κάτι που θα μπορούσε να επιτρέψει στη Fed να αυξήσει τα επιτόκια τον Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση