GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με δυνατά ονόματα το νέο X-Men

Ο χειμώνας έρχεται... στον κόσμο του X-Men. Η σταρ του Game of Thrones, Μέισι Γουίλιαμς θα εμφανιστεί στη νέα ταινία της σειράς X-Men μ...


Ο χειμώνας έρχεται... στον κόσμο του X-Men. Η σταρ του Game of Thrones, Μέισι Γουίλιαμς θα εμφανιστεί στη νέα ταινία της σειράς X-Men με τίτλο New Mutants μαζί με την Άνια Τέιλορ-Τζόι. Εκτός από το γεγονός ότι θα λάβει μέρος σε ακόμα ένα πολύ επιτυχημένο προϊόν, το οποίο θα δουν εκατομμύρια θεατές, αυτή είναι μία ακόμα ευκαιρία για την Μέισι Γουίλιαμς να πρωταγωνιστήσει στο πλάι της τηλεοπτικής της αδερφής Σόφι Τέρνερ, αλλά αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη.
Η Τέρνερ που υποδύεται τη βασανισμένη Σάνσα Σταρκ στο Γουέστερος μπήκε στην ομάδα του X-Men πέρυσι ως η τηλεπαθητική Τζέιν Γκρέι. Στην ταινία New Mutants, η Γουίλιαμς θα υποδυθεί την Γουλφσμπέιν, μία νεαρή κοπέλα που παλεύει να συμβιβάσει τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις με την ικανότητα της να μεταμορφώνεται σε λύκο. Η συμμετοχή της στην ταινία φημολογούνταν εδώ και καιρό αλλά υπέγραψε το συμβόλαιό της μόλις τις επόμενες ημέρες.
Η ταινία που είναι σκηνοθετημένη από τον Τζος Μπουν του The Fault in Our Stars αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2018.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση