Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

  ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ! Ποινή φυλάκισης (10 μηνών) στον Παύλο Πολάκη...

  Το δικαστήριο Χανίων έκρινε ένοχο τον Παύλο Πολάκη και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή για υπόθεση παραβίασης του νόμου 2971/2001 που αφορά την προστασία του αιγιαλού και της παραλίας.
  Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγορείτο ότι το 2011 με την ιδιότητα του δημάρχου στη θέση Διαλεσκάρι των Σφακίων του νομού Χανιών επέφερε μεταβολή στην θάλασσα και τον αιγιαλό, καθώς χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής (κτηματική υπηρεσία) κατασκεύασε αυθαίρετη προβλήτα από μπετόν και πέτρα μήκους 30 μέτρων, πλάτους 1 μέτρου και ύψους 2 μέτρων, όπως αναφέρει το flashnews.gr.  Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα στα Δικαστήρια Χανίων.

  Υπενθυμίζεται πως η σχετική δικογραφία είχε διαβιβαστεί στην Βουλή τον Απρίλιο του 2016 με το αίτημα άρσης της ασυλίας του κ. Πολάκη, με την ψηφοφορία να γίνεται στις 16 Ιουνίου του 2016.
  Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 177 βουλευτές. Υπέρ της άρσης της ασυλίας του κ. Πολάκη, οι βουλευτές τάχθηκαν με 93 ψήφους υπέρ, 82 κατά και δύο «παρών».

  Αδωνις Γεωργιάδης: Υπουργέ μας της Φυλακής τα Σίδερα είναι για τους λεβέντες
  Δηκτικό σχόλιο σχετικά με την απόφαση του Δικαστηρίου Χανίων για την ποινή φυλάκισης με αναστολή κατά του Παύλου Πολάκη έκανε μέσω Twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης.
  «Υπουργέ μας της Φυλακής τα Σίδερα είναι για τους λεβέντες...ετοιμάσου όμως διότι ακολουθούν και άλλες καταδίκες χειρότερες...», σημειώσει χαρακτηριστικά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ! Ποινή φυλάκισης (10 μηνών) στον Παύλο Πολάκη... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm