GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

10χρονος χτύπησε σε αγώνα μπάσκετ και μεταφέρθηκε με κάταγμα στην Αθήνα

Ένα μικρό εφιάλτη έζησε ένα 10χρονο αγόρι το απόγευμα της Τετάρτης κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ της κατηγορίας προμίνι, ανάμεσα σ...


Ένα μικρό εφιάλτη έζησε ένα 10χρονο αγόρι το απόγευμα της Τετάρτης κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ της κατηγορίας προμίνι, ανάμεσα στη Θουρία και τη Καλαμάτα 80.

Ο μικρός αθλητής της ομάδας από την Καλαμάτα έπεσε άσχημα στο ασφάλτινο γήπεδο και φάνηκε να χτυπάει σοβαρά. Γιατρός που ήταν στο γήπεδο, έσπευσε αμέσως για τις πρώτες βοήθειες και κατάφερε να κρατήσει τη γλώσσα πριν γυρίσει και το παιδί χάσει τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια ο μικρός αθλητής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις. Το παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, γιατί είχε σπάσει το ζυγωματικό και απαιτείται παρακολούθηση από ειδικό νευροχειρουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση