GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσία: Καθημερινά κλείνουν 10 σημεία πώλησης Τύπου

Μειώνεται και ο αριθμός των βιβλιοθηκών Κάθε μέρα στη Ρωσία κλείνουν 10 σημεία πώλησης Τύπου, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος τ...


Μειώνεται και ο αριθμός των βιβλιοθηκών

Κάθε μέρα στη Ρωσία κλείνουν 10 σημεία πώλησης Τύπου, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Διανομέων περιοδικού τύπου Αλεξάντρ Όσκιν, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής για τα μέσα ενημέρωσης του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, λέγοντας ότι συνολικά στη Ρωσία υπάρχουν αυτή τη στιγμή 23.000 σημεία πώλησης τύπου. Η τάση αυτή, όπως επεσήμανε ο ίδιος, οφείλεται σε καθαρά οικονομικούς λόγους και παρατηρείται επίσης και στον χώρο των βιβλιοπωλείων και των βιβλιοθηκών. Επεσήμανε μάλιστα ότι αυτή τη στιγμή στη Ρωσία λειτουργούν συνολικά 1.500 βιβλιοπωλεία, ενώ μειώνεται και ο αριθμός των βιβλιοθηκών που φθάνουν σήμερα τις 43.000.

Η κατανομή των σημείων πώλησης έντυπου τύπου είναι ανισομερής κατά τον κ. Όσκιν, ο οποίος είπε ότι πολύ χειρότερη είναι η κατάσταση σε διάφορες περιφέρειες της Ρωσίας.

Ωστόσο, αναφερόμενος στην προοπτική των εντύπων εν γένει, δήλωσε ότι είναι νωρίς ακόμη να ισχυρίζεται κάποιος ότι τα έντυπα μέσα θα εξαφανιστούν και θα αντικατασταθούν από τα ηλεκτρονικά..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση