Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

  Βρούτσης: Ο λογαριασμός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανεβαίνει συνολικά στα 14,5 δισ. ευρώ


  «Οι 5 τροπολογίες που έφερε η κυβέρνηση αιφνιδιαστικά στη Βουλή δεν εκπληρώνουν εκκρεμή προαπαιτούμενα», τονίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

  Ο κ. Βρούτσης, χαρακτηρίζει «ταπεινωτικές» τις τροποποιήσεις και «πρωτοφανή και εξευτελιστική» τη διαδικασία που ακολουθήθηκε. Ειδικά, για την τροπολογία που αφορά στα εργασιακά, σχολίασε ότι «αποτελεί τη μεγαλύτερη εξαπάτηση των εργαζομένων από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» και ότι «αναμφίβολα θα είναι το "Βατερλώ" του πρωθυπουργού και της υπουργού Εργασίας».

  «Ο λογαριασμός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανεβαίνει συνολικά στα 14,5 δισ. ευρώ. Ψηφίζοντας η κυβέρνηση τις τροπολογίες αυτές, οι συνταξιούχοι επιβαρύνονται με επιπλέον 250 εκατ. ευρώ, ψηφίζει νέα μέτρα για μετά το 2020, επιβεβαιώνει ότι η λιτότητα θα διατηρηθεί μέχρι και το 2022, καθώς τα πλεονάσματα στο 3,5% του ΑΕΠ (συνέχιση της λιτότητας) διατηρούνται και παραδέχεται ότι η χώρα θα παραμείνει σε περιβάλλον κρίσης μέχρι το 2022», υποστηρίζει.

  Ο κ. Βρούτσης αναφέρει ακόμη ότι «κανείς δεν πιστεύει, αλλά ούτε και ακούει τη επικοινωνιακή προπαγάνδα» του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτηρίζει «λεονταρισμούς» και «ψευτοπαλικαριές» τις προειδοποιήσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί μη εφαρμογής των μέτρων εάν πρώτα δεν υπάρξει οριστική λύση για το χρέος.

  Παράλληλα, αναφερόμενος στην πρόταση της ΝΔ για το ασφαλιστικό, υπογραμμίζει την ανάγκη μείωσης των εισφορών, κατάργησης της διάταξης για τα "μπλοκάκια", βελτίωσης της ανταποδοτικότητας του συστήματος, καθώς και επανεξέτασης και αποκατάστασης της δικαιοσύνης σε κατηγορίες συνταξιούχων όπως χηρείας και αναπηρικών.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 11 Ιουν 2017, 9:27:00 μ.μ.

  Το Θεωρούμε Υποχρέωση Απέναντι Στην Ιστορία Της Χώρας Μας και δή Την Ζωντανή Ιστορία Της Ελλάδος!
  Όλοι οι Γερμανοί Του Πολιτισμού Σκύψαν το Κεφάλι Τους Απέναντι Στην Ελλάδα Του Μίκη! Σχεδόν ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΈΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑΥΤΟ! (μόνο στην Χώρα των Ικέτιδων πολιτικών/πολιτειακών/ΜουΜουΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΨΑΝ!!!)! Τόσο Αηδία Τόσο Υποτακτικότητα και Υποτέλιεια! Ακόμη και τα Τραγούδια φοβούνται! Τόση και Τέτοια Πίκρα!!!! Σκέτος Εμετός!!!

  Εύγε Μίκη! Σε ευχαριστούμε Που Υπάρχεις!!!

  .................

  ΓΙΑ ΤΟ DUESSELDORF ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΜΜΕ - του Μίκη Θεοδωράκη
  Δόξα τω Θεώ ο δρόμος που διάλεξα είναι φωτεινός, χωρίς αναστολές, εμπόδια, πισωγυρίσματα και Μνημόνια και με πηγαίνει πάντοτε πιο μακριά και πιο ψηλά στη συνείδηση των όρθιων Ελλήνων και στην εκτίμηση των ξένων.  Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η απόφασή μας να μείνουμε έξω από το Σύστημα Εξουσίας είναι πράξη σοβαρή, που σε άλλες εποχές οδηγούσε μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα.

  Σήμερα, κυρίως λόγω της ισορροπίας δυνάμεων, δεν μας δικάζουν και καταδικάζουν με ειδικούς Νόμους. Και γι’ αυτό η ποινή του εξοβελισμού μας από το προσκήνιο της εθνικής ζωής που μας έχει επιβληθεί από τον σκληρό πυρήνα της εξουσίας πρέπει να θεωρείται ως ένα ελάχιστο μέσο άμυνας από την πλευρά τους. Γιατί όπως φαίνεται, μας φοβούνται…

  Χρησιμοποιώ Πληθυντικό, γιατί κοντά σε μένα θίγονται και όσοι με πιστεύουν και με αγαπούν. Λέτε να μην είδα τη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο οι Γερμανοί υποδέχονται αυτούς που τους θεωρούν του χεριού τους και στον τρόπο με τον οποίο υποδέχονται έναν όρθιο Έλληνα όπως εγώ; Και γι’ αυτό άλλωστε καταλαβαίνω τους διώκτες μου.

  Βασικά είμαστε δύο κόσμοι ξεχωριστοί. Με αγνοούν στο βαθμό που τους αγνοώ κι εγώ.

  Δόξα τω Θεώ ο δρόμος που διάλεξα είναι φωτεινός, χωρίς αναστολές, εμπόδια, πισωγυρίσματα και Μνημόνια και με πηγαίνει πάντοτε πιο μακριά και πιο ψηλά στη συνείδηση των όρθιων Ελλήνων και στην εκτίμηση των ξένων.

  Αθήνα, 8.6.2017
  Μίκης Θεοδωράκης

  ..........................

  Στόχος Τους Είναι να κάνουν Την Χώρα .... "Δραπετσώνα "! ΆΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΆΣΜΑ/ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!


  Εύγε Μίκη! Θα Τον Μεθύσουμε Τον Ήλιο! Σίγουρα ΝΑΙ !!!!!!!

  Item Reviewed: Βρούτσης: Ο λογαριασμός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανεβαίνει συνολικά στα 14,5 δισ. ευρώ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr