Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

  Τσακαλώτος: Η συμφωνία για το χρέος θα είναι καλύτερη στις 15 Ιουνίου - BINTEO


  Συμφωνία στο επόμενο Eurogroup της 15ης Ιουνίου, που θα είναι καλύτερη από την πρόταση που έγινε στο προηγούμενο Eurogroup της 22ας Μαΐου και απέρριψε η ελληνική πλευρά, προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στη συζήτηση στη Βουλή για τα νέα προαπαιτούμενα της δεύτερης αξιολόγησης.
  Ο υπουργός είπε πως στη νέα συμφωνία δεν θα υπάρχει η αναφορά που υπήρχε στην απόφαση του Eurogroup του Νοεμβρίου του 2012 (σ.σ.: όπως και στην αντίστοιχη απόφαση του Μαΐου του 2016) ότι τα μέτρα για το χρέος θα ληφθούν, αν χρειασθεί. "Θα τσεκάρουμε", είπε, "μετά τις 15 Ιουνίου, αν θα υπάρχει η φράση αυτή".
  Απευθυνόμενος στην Αντιπολίτευση, ο υπουργός ρώτησε τι θα λέει αν η συμφωνία στις 15 Ιουνίου είναι καλύτερη από την πρόταση που έγινε στο προηγούμενο Eurogroup, προσθέτοντας ότι ο ίδιος θεωρεί ότι θα είναι καλύτερη και ότι θα υπάρχουν επιπλέον βραχυπρόθεσμα μέτρα καθώς και αναφορές για μετά το πρόγραμμα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Τσακαλώτος: Η συμφωνία για το χρέος θα είναι καλύτερη στις 15 Ιουνίου - BINTEO Rating: 5 Reviewed By: Press- gr